Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

break

Makijaż na ślub

Polecane posty

Malowałyscie się same? A może kosmetyczka lub koleżanka robiły Wam makijaż? W maju biorę ślub cywilny,na codzień nie maluje sie prawie wogóle,tylko tusz i czasem cień na powieki. I zastanawiam sie czy ma sens by kosmetyczka robiła mi makijaż,chyba pomaluje sie sama.

Gość zielona gruszka
ja maluję się sama ewentualnie siostra, ale kupuję jakieś porządne kosmetyki

ale robisz sobie jakiś mocniejszy makijaż,specjalny czy raczej tak delikatnie sie pomalujesz jak na codzień zazwyczaj? Ja myśle o podkładzie,tuszu i cieniu na powieki plus pomadka/błyszczyk i wsjo :) Na codzien nie maluje sie praktycznie wogóle więc śmiesznie czułabym sie w pełnym makijażu itp. A co do fryzury,do fryzjera wybieram sie 2 dni wczęsniej,na podcięcie i farbowanie a w dniu ślubu sama myję i modeluje włosy. Mam nadzieje że sobie poradze,ale uczeszę sie tak samo jak na codzień gdyż mam włosy krótkie,takie do ucha,więc używam tylko pianki i okrągłej szczotki,potem lakier i tyle. I tak samo zrobie w dniu ślubu bo cudować z fryzurą nie mam jakos ochoty.

Gość monikaameryka
nie wiem gdzie mieszkasz ale jesli w wiekszym miescie to szczerze polecam Sephore. Ja za tydzien mam slub i najpierw poszlam na probny do Ireny Eris i tam wymalowala mnie kosmetyczka tak fatalnie ze zazadalam zwrotu pieniedzy. A w sephorze nie dosc ze korzystaja z samych super kosmetykow Estee Lauder, Dior itp to jeszcze cenowo sa swietni za makijaz slubny tylko 49 zl za probny to samo. Probny zrobili mi tak pieknie ze wszyscy mnie pytali gdzie. Polecam

Sephore mam jakieś 30 km od mojego miasta,w innym większym. To rzeczywiscie nie duzo a masz pewność że zostaniesz umalowana dobrymi kosmetykami :)