Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jak facet

Kto ogladal wczoraj jazde figurowa-Rutowicz Nowicki...

Polecane posty

Gość facet jak facet

Wasze spostrzezenia komentarze... Bo Rutowicz to jakas porazka. Co ona tam odstawila. :-O. Nowicki byl the best. A wy co sadzicie?

oglądałem bo lubię jazdę figurową, a pana Nowickiego uważam za swojego guru, ale wybacz tej panienki nie trawię.

Gość facet jak facet
Ja blem w szoku-co to za pustostan-Jak mgli tak ponizyc Pana Jana Nowickiego zapraszajac do studia TE LETEKSOWA POCZWARE? Jej zachowanie nawet nie ma okreslenia. Ja jestem zszokowany :-O.

nie oglądałem co się działo jak po czerwonym dywanie wtoczyła się Jolusia, myślę, że ppan Nowicki z humorem potraktował to wyzwanie i przeżył spotkanie, choć, żałuję że nie oglądałem ale siła wyższa żona jej nie znosi

Gość facet jak facet
Nowicki byl zszokowany :-O. Na Jego pytanie Co pani wlasciwie robi? Tanczy spiewa czy jest aktorka odpowiedz lateksowego paszczura brzmiala dokladnie tak :D -yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jeszcze nie :-D. Pan Nowicki az zapalic musial :D

oglądałam razem z mężem i nam kopary opadły jak ta żdzira zaczeła przemowę.jak ona się zachowuję jak wysławia i nowicki ją zagioł,zresztą niedziwię się jak się ma iloraz inteligencji równy szczotki do klozetu,poprostu się niespodziewałam że zabłyśnie inteligencją ale to co zrobiła to już przegięcie.i pomyślcie ludziska coście najlepszego zrobili kiedy nanią głosowaliście i wygrała bb,w główce jej się poprzewracało i powinno się ją w psychiatryku zamknąć bo się jeszcze ktoś od niej zarazi. :p i co ona z kasą zrobiła na jej miejscu wydałabym wszystko na operację twarzy.czarownica 21 wieku.masakra. ludzie z jej rodzinnego miasteczka chowają się za kapturami jest im wstyd że takie coś wyszło właśnie od nich. :p

Ogladalam z mezem. :-O. Szczeke musialam z podlogi zbierac. :-O. BB nie ogladalam( na szczescie) Nie moge pojec zachowania Rutowicz. Ona ma jakies zaburzone realia zycia i sorry za dosadnosc wyzej sra niz d... ma. Przeciez to chodzacy koszmar. Pana J. Nowickiego niezmiernie lubie szanuje i cenie. dajac ta pania z Nim do jednego odcinka to byla masakra. Ona nic soba nie reprezentuje nie umie poprawnie sklecic zdania jej wiedza na podstawowe temay jest zenujaca. :-O. Nie wiem jak mozna zachowywac sie w ten sposob... :-O. Ale to co pokazala w programie M. Figurskiego to juz bylo dno dna. Moj chomik jest od niej inteligentniejszy, naprawde :D. Kura jest od niej inteligentniejsza. Ale J. Nowicki mal slusznosc jaka tv takie gwiazdy.... :-O. Zastanawiam sie jak radza sobie jej rodzice rodzenstwo. Spalulabym sie ze wstydu gdybym miala taka corke. Kwestie wygladu fizycznego pomijam nie kazdemu dany jest wyglad modelki. Jej zachowanie-zenada sposob wyslawiania sie-masakra szacunek dla drugiego czlowieka-zerowy wiedza ogolna-zerowa poziom intelektualny-dno. naprawde przydalby sie tej pani badania psychiatryczne.. :-O.