Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DonDiego

Filmiki z EX partnerem/partnerka w nowym zwiazku.

Polecane posty

Gość DonDiego

Witam mam 27 lat i na wstepie zaznaczam ze nie jestem kobieta, znalazlem sie tu tylko dlatego iz mysle ze kobieta lepiej zrozumie kobiete. Od 2 lat jestem z pewna kobieta ktora do teraz trzyma w telefonie sex filmiki ktore nakrecila ze swoim byłym meżem. W trakcie naszego zwiazku mowila mi ze narazie nie moze ich wykasowac bo sa jej potrzebne do sprawy rozwodowej. minęły juz 3 miesiace od rozwodu i ona dalej ich nie wykasowala bo albo nei ma czasu albo telefon sie jej psuje. Co o tym myslicie?? Czy jest to w porzadku?? W ogole jak myslicie kim ja jestem w tej sytuacji, facetem wyrozumiałym albo zwykłym naiwniakiem?? Dzieki bardzo za odpowiedzi , w razie pytan moge szerzej opisac sprawe.

Gość hjhkhhk
A od kiedy filmiki z mężem mogą pomóc w sprawie rozwodowej ? Albo to prowokacja, albo jesteś głupi, że wierzysz w to. Sam bym jej te filmiki wykasował na twoim miejscu.

Gość Don Diego
To nie jest prowokacja, nie nudze sie az tak bardzo. Nie chcialem tego ogladac i nie ogladalem , chce by sama to skasowala. A te filmiki sa w drugim tel, ktorego nie uzywa od ok pół roku.... Nie daja mi jednak spokoju :/

Gość bleeeeeeeeee
Jeżeli oni są razem na tych filmach, to zmień partnerkę, ale jeżeli jest tam tylko jej ex z inną to nie ma się czym martwić, im częściej widzi dowody zdrady tym nienawiść do niego rośnie

buhahahaha! Przyznaje, nakrecanie przez zone filmikow jak maz posuwa ex nie przyszlo mi do glowy :) gratuluje kreatywnosci :)