Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelala

Czemu faceci naciągaja laski na kase?

Polecane posty

Gość angelala

Czy zauważyłyscie , że od kilku lat faceci coraz częsciej naciągaja swoje laski na kasę?

Gość naciagaja swoje laski na kase
czlowieku o co ci chodzi?a moze sam nie wiesz......

Gość hjhkhhk
A czemu laski lecą na kasę ?

Gość angelala
wiem że niektórzy uważaja , ze to laski niby leca na kase , ale z moich obsrewacji wyniki , że to faceci czesciej korzystają z kasy swoich lasek

Gość chi
a czemu laski naciągają facetów na kasę?

Gość Haaa
Zgadzam się z autorką!!!! Coraz więcej facetów chce wyciągnąć od kobiety kase... niestety ;/

Gość chi
aha, kumam jak baba żyje na koszt faceta i zdziera z niego każdy grosz, wtedy jest ok. ale kiedy facet robi to samo, wtedy wielkie oburzenie... zdaje sie: rownouprawnienie ma byc, tak?

Gość angelala
Znajoma mieszkała z facetem.On niby płacił włascicielowi a mieskzanie za ich wspólnie zarobione pieniądze. Któregoś dnia zniknął , a za kilka dni pojawił sie wlasciciel z nakazem eksmisji bo mieszkanie od kilku miesięcy nie było opłacane. Nie znam przypadku zeby kobieta postapiła w ten sposób

Gość chi
i ze wzgledu na ten jeden przypadek najezdzasz na mezczyzn? a ja znam przypadek, kiedy kobieta nie pracowala, bo jej sie nie chcialo, tylko siedziala z dzieciakami w domu, a zasuwal facet. dawal babie kase, co jakis czas tylko upewnial sie, ze im starcza. po jakims czasie sie okazalo, ze nie starczalo mimo, ze babka zapewniala meza, ze jest ok. nabrala kredytow, miedzy innymi bez wiedzy meza podzyrowala kredyt mamusi- emerytce. facet ma teraz mase dlugow do splacenia.

Gość angelala
Ty to nazywasz miał jaja?

Gość angelala
W jaki sposób ona niby tych kredytów nabrała?

Gość chi
zle sie wyrazilam: pozyczek konkretnie. od znajomych, od rodziny. gdzie sie dalo. na pierdolki. bo zyla ponad stan i to mimo, ze facet jej ladna kase dawal. zarabial kilka tysi na miesiac

Gość chi
a ona nie poszla do pracy, bo nie chciala isc. dzieci nie wymagaly ciaglej opieki

nom miał jaja, ja jestem ciapa i bym tak nie postąpił jak ten koleś, a on zachował się ajk prawdziwy facet;) taka prawda:P po co miał tkwic w bagnie, a takto jeszcze kaske zyskał:) a dziewczyna no cóż, z mieszkania wróci do domu do rodziców:)

Gość angelala
Zarówno panie jak i panowie potrafia człowiekowi niezłych długów narobic Nie przecze. Moim zamierzeniam było przekazanie , że według moich obserwacji ostatnimi laty wbrew obiegowej opinii to faceci częsciej naciągaja laski na kase. przynajmniej ja osobiście znam więcej takich przypadków A co sie z nimi stało ? poszła w końcu do pracy?

Gość angelala
O nie miał ja jbył po prostu oszustem dziewczyna przez jakis czas musiała mieszkac u koleżanki dopóki nie wyszła na prosta

Gość chi
z tego, co wiem, chyba nie. facet odrabia dlugi. a co do zycia na czyjs koszt: coraz czesciej kobiety zarabiaja wiecej, sa bardziej ambitne, maja lepsza prace. a i faceci swieci nie sa, niejeden zasluguje na wyroznienie w dziedzinie lenistwa. ale nie ma co uogolniac. a ty to wlasnie zrobilas w tym temacie. faceci naciagaja kobiety, a kobiety facetow. tak bylo zawsze. zawsze ktos kogos wykorzystuje, w mniej lub bardziej zawoalowany sposob. zadna nowosc.

Gość angelala
Tylko mam wrażenie ze zjawisko naciągania kobiet przez facetów ostatnimi laty urosło bardzo. Wczesniej jak facet miał jakies drobne oszustwa na sumieniu to raczej wobec innych facetów A teraz coraz częsciej stosują to wobec swoich kobiet

Gość chi
bo kobiety są uczuciowe, łatwiej poddają się zakochaniu. a wtedy są naiwne. panowie zaczęli to wykorzystywać. może w odpowiedzi na to, że mężczyźni są wykorzystywani. w różny sposób. choćby w taki, że w zasadzie przez wiele kobiet zmuszani są do tego, żeby płacić za kobietę, nierzadko utrzymywać ją itp. często spotykam się z twierdzeniem, że 'jak one mogą, to ja też'. dotyczy to różnych spraw. inna rzecz- konsumpcyjny model życia. ludzie stają się materialistami i tyle. może ten przypadek, co opisałaś, też tego dotyczy. facet stwierdził, że nie chce z nią dłużej być, ale dużo w nią "zainwestował", więc postanowił to odzyskać, zanim odejdzie. kiedyś kobietę traktowano inaczej. ale zaczęłyśmy się usamodzielniać, walczyć o swoje. już nie jesteśmy tą przysłowiową szyją w rodzinie, jesteśmy ambitne, mamy marzenia i mamy odwagę dążyć do ich spełnienia. nie jesteś już tą, którą trzeba chronić i o którą trza dbać. teraz jesteś konkurencją.

Gość Jo222
Czemu?, ponieważ są mało męscy, "męskie lalunie" ciągle szukający opieki mamy, czyli w wieku dorosłym jakiejś kobiety. Są to ludzie niegodni, wstyd zadawać się z takimi. Wieczne dzieciaki. Bardzo wielu teraz jest takich i słusznie autorka zauważa problem. Kiedyś podszedł do mnie taki ok. 40-50 letni i poprosił o piwo i wsparcie oferując usługi seksualne. Koniec świata. Stary to temat - jednak bardzo na czasie dlatego ośmieliłam się wspomnieć.