Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SFEWF

PROSZE O PMOC!!! CO TO MOZE BYC?

Polecane posty

Gość SFEWF

MAM OGROMNY PROBLEM, WSZYSTKO ZACZELO SIE OD KIEDY POSZLAM NA STUDIA DAWNIEJ TEGO NIE MIALAM I TRWA TO JUZ JAKIS CZAS, MIANOWICIE MNA GLOWIE SCHODZA MI PLATY SKÓWRY, JAK LUPIEZ ALE TAKI PLATOWY,ROBIA SIE GRÓDKI NA SKORZE KTORE MOGE ZEDRZEC LATWO PAZNOKCIEM, NIE WIEM CZY TO JAKIES PROBLEMEY Z LOJOTOKIEM SKORY GLOWY CZY LUPIEZ CZY JAKIES INNE CHOLESRSTWO, MOZE KTOS WIE JAK SIE TEGO POZBYC?

Gość SFEWF
ja sie pytam p0owaznie bo to jest naprawde problem :(

Gość SFEWF
myslalam ze moze ktos mial podobnmy problem, bo jestem za granica i do kraju wroce dopiero ze 3 miesaice

Gość SFEWF
uppp

Gość zsdjikjp
ja mam ten sam problem dokladnie tak jak opisujesz tez moge to zdrapac bylam u dermatologa przepisal cos ale nie pomoglo i dalej to mam nie wiem jak sie pozbyctego g....wna

Gość kup może coś na łupież
poszukaj jakiś szamponów leczniczych z cynkiem albo dziegciem a jak będziesz miała okazję idź do dermatologa nie lekceważ choroby bo niekóre choroby skóry mogą powodować nieodwracalne uszkodzenie cebulek włosowych, ze zniszczonych cebulek nie będą już odrastać włosy a to oznacza łysienie.... zacznij więc działać zanim okaże się że jest już za późno dla pewności kup sobie może też jakiś suplement do łykania z cynkiem i witaminami z grupy B (np drożdże w tabletkach) czasami łojotok skóry głowy wynika z niedoborów pokarmowych lub stresu (witaminy na stes też pomogą)