Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedzaca z zyciem

kobiety po 40-tce

Polecane posty

Gość pedzaca z zyciem

Zapraszam Panie po 40-tce do pogaduszek o codziennym zyciu, pracy i rodzinie.Jak sobie radzicie ze wszystkim w nowej szalonej rzeczywistosci z kryzysem w tle.Piszcie o wszystkim co Was boli i co cieszy.

Gość Halina 41 Gdynia
Co mnie boli? Odbyt gdy go nie nasmaruje wazelina podczas stosunku z psem, bo szpare mam zbyt porozciąganą. Co mnie cieszy? Gdy uda mi się postawić kloca bez bólu, bo hemoroidy pieką.

Gość pedzaca z zyciem
Byłam gwałcona w dzieciństwie przez ojca.

Gość zwyczajna babka
Czy to jest mozliwe, by w tym wieku byc taka niesmaczna i wulgarna.Kobieto , gdybym byla mezczyzna nie chcialabym miec takiej kobiety obok siebie brrr.Psujesz wyobrazenie o matce, przyjaciolce .Fuuj.

Gość Elena 48
Bardzo duzo przeszlam w zyciu.Tak mi czasem smutno, ze liczy sie teraz cwaniactwo, przebojowosc i brak skrupulow.Ale i sa pozytywne strony zycia.Rodzina, dobre zdrowie.

Gość pedzaca z zyciem
ja uwarzam,ze najwarzniejsze to sie ruchać ile fabryka dała. Moj ojciec mawial: dawaj szpary ile wlezie, bo po 40stce bedziesz starą raszplą.

Gość zwyczajna babka
Mnie starsznie cieszy, jak pierdnę pod nos mężowi jak sie dobiera do mojej pochwy, a ja nie chcę żeby mnie ruchał bo np. śmierdzi mu penis albo odbyt. Ja poczuje smrod zgniłych jaj albo kapuchy natychmiast wybiega na piwo. hehe.

Gość a dlaczego zaraz
Ciekawe ilu z tych podszywaczy ma powyżej 40 lat. Założę się, że żaden. Nie ten typ inteligencji, nie ta wrażliwośc. Za to poziom głupoty szybuje bardzo wysoko.

Gość Jola64
Witam wszystkie Panie po 40.Mysle ze duzo bybylo tematow do poruszenia ale z madrymi osobami .Wkoncu cos zesmy przezyly przez te lata.Chcialabym kontynuowac ten temat a co wy nato.Ci co pisza takie glupoty to niedlugo im sie znudzi jesli ich bedziemy ignorowac.

Gość Jola64
Zacznę moze od siebie. Jestem po rozwodzie od kilku ładnych lat, mam dwoje prawie doroslych dzieci. No i koniec końców tak naprawdę jestem sama,moj bilans nie jest zbyt imponujacy.

Gość de profundis
Jolu, jakbym czytała o swoim życiu:) Jedno co mi się udało, to to, ze mam fajną pracę, chociaz mało platną. Nie mam się czym Wam pochwalić. 45 lat i zycie...poza mną. Nic przede mną.

Gość Elena 48
Jeszcze raz ja.Chetnie z Wami popisze kobietki.Dlaczego uwazasz Droga de profundis, ze nic przed Toba.W naszym wieku jeszcze ile osob po raz drugi zycie uklada, zmienia srodowisko, kraj.Chociazby ja jestem tego przykladem .Jest oczywiscie ciezko tak diametralnie zmieniac swe zycie ale za to ile niespodzianek i nowych doswiadczen.

Gość Jolinda
tez ostatnimi czasy rozmyslam o zyciu, odczucia podobne do Waszych:( mam wrazenie, ze przestalam byc potrzebna. no bo komu? dzieciaki dorosly, kazdy chodzi wlasnymi drogami. rodziny juz nie mam, zostalam ostatnia z domu. to jeszcze bardziej mnie doluje, bo wciaz mysle, ze teraz to juz moja kolej... czegos brak, ale nie umiem tego nazwac. jestem otoczona ludzmi, a jednak taka samotna:O \"..zycie...poza mną. Nic przede mną.\" tu przypominaja mi sie slowa \"jeszcze wszystko przede mna\" wypowiadane przez osoby po 60tce:)

Spotykam się z zonatym facetem, który ma rodzine zabrał mnie na wczasy do MAROKO i sie wydało jego zona zdobyła moje namiary co robic on i tak ze mną nie bedzie....