Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgeg

styl zycia dieta

Polecane posty

Gość gfgeg

piszcie jak sie odzywiacie: 1. zdrowo czy niezdrowo 2. jak wygladaja wasze sniadania, obiady kolacje i który posiłek o której godzinie spozywacie 3. co byscie chcieli zmienic w waszej diecie i/lub stylu zycia 4. czy znajdujecie czas na jakis trening, jesli tak to co to jest 5. wiek

Gość sdfasds
lol

Gość gfgeg
nie pytałabym o to gdyby nie byłoby mi to do czegos potrzebne;P

Ja niestety jestem okropna jezeli chodzi o zdrowy styl zycia. 1. Jem dziadostwo, to, co akurat mam pod reka (na szczescie moj organizm sam z siebie nie toleruje wielu niezdrowych rzeczy). Ok 2 razy w tyg zmuszam sie do gotowania, bo gotowane jedzenie najbardziej lubie no i jest najzdrowsze. 2. Sniadanie to przewaznie kawa, czasem cos do kawy, ale ze nie jestem rano glodna, to np. sa to tylko 3 herbatniki. Potem jak mi w pracy zaczyna burczec w brzuchu to kupuje jakis lunch, np kanapke. Obowiazkowo cos slodkiego. Wracam do domu pozno i sie objadam, dlatego na drugi dzien wstaje wciaz najedzona :O Jedynym plusem jest to, ze przez caly dzien pije non stop wode, nie cierpie slodkich napojow, nawet herbaty ani kawy nie slodze, chyba dzieki tej wodzie nie mam problemow z figura. 3. hmm... wolalabym jesc wiecej produktow przygotowanych przeze mnie, a nie kupnych. 4. Kiedys biegalam, ale w czasie zimy przestalam (zreszta i tak tego nie lubilam), czasem cwicze z kolezanka na rurze i chodze na basen (ale rzadko), w weekendy tancze na imprezach (o ile mozna to uznac za sport). 5. 29 lat

Gość gfgeg
i kolejne punkty które podawajcie: 6. adres 7.telefon 8.rozmiar stanika 9.dyspozycyjność

Gość to teraz dagmarka się wypowie
1. zdrowo 2.jem owoce, warzywa 3.wiecej sexu 4.tak- płwanie, taniec, sex 5.22 6.mieszkam we Wrocławieu na

Gość to teraz dagmarka się wypowie
8.rozmiar stanika 65H 9.dyspozycyjna non stop

Gość no dobra pomoge ci
1. raz zdrowo raz niezdrowo 2. nie mam uporządkowanego dnia, nie nazywam posiłków, w okresach żarcia, jem i jem, co popadnie, na co mam ochote, teraz za to nic nie jem od kilku dni. jestem w ustawicznym ED, w przeróżnych dormach. a zaczęło sie bardzo danwo od silnej anoreksji. 3. chciałabym byc normalna 4. tu tez zalezy od okresu, bywa ze cwicze duzo, ale zwykle to 1.5h dziennie na rowerze stacjonarnym, ale niedawno mialam 2-3 miesiace, ze nic nie robilam, rzadko mi sie to zdarza. 5. 24

Gość ktos jeszcze sie wypowie

Gość a ja ci powiem brutalnie
tak - ja wlasnie jem pomidorowke:) nigdy nie rob tego o tej porze :)

Gość tyutyu
???????

Gość yaey7
moze jednak ktos chetny jeszcze sie znajdzie??

Gość znikło
wiele cennych postów!!!! Co za debil je skasował, albo kliknął do usunięcia?

Gość Marek Amarek
1. zdrowo 2. sniadanie: woda strukturowana, ciemne pieczywo, bialy ser chudy, orzechy, banan. obiad: zupa szpinakowa lub rosol. kolacja: pomidory, papryka, ciemne pieczywo, orzechy, sok z marchwi wyciskany z sokowirowki, banan. oprocz tego pije zielona herbate raz dziennie. Pije (obojetne co) co najmniej godzine po posilku. Nigdy nie jem/nie pije czegos takiego jak cola, farbowane napoje, jasne pieczywo, zolty ser, wedliny, kawa, mleko, woda mineralna, sol kuchenna, cukier rafinowany. Mieso jadam najczesciej raz w tygodniu (ale nigdy wolowina czy wieprzowina) 3. chcialbym pic wiecej zielonej herbaty i myc zeby pasta bez fluoru. Oprocz tego chcialbym kupic filtr odwrocnej osmozy i pic tylko wode przefiltrowana. chcialbym wrocic do moich cwiczen na oczy (metoda Batesa) 4. trenuje Qi Gong, ale nie pod okiem instruktora tylko w domu. Kiedys bawilem sie w Pranayame, ale doszlo do tego, ze mialem tyle energii ze w nocy nie potrafilem zasnac a mimo tego rano nie bylem zmeczony. 5. 23

Gość jkljk
jest jescze ktos chetny?? wasza ostatnia szansaa:P

1. Niezdrowo:O 2. Śniadania nie jem. W pracy jem drugie śniadanie... ok. 13tej :O, wieczorem obiado-kolacja. W międzyczasie zapycham się ciastkami z czekoladą. W weekendy tez mi wychodzą dwa posiłki :O Jem pełno \"śmieciowego\" jedzenia. 3. Przydałyby się regularne posiłki i więcej ruchu. 4. Czas znaduję, ale jakos zapał straciłam. 5. Między 25, a 30;)