Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka80

Ile można się starac?

Polecane posty

Gość alinka80
'wybierzemy' sorki za byka

w grudniu poszłam do toalety i zobaczyła że wycieka ze mnie duuuużo śluzu, powiedziałam to partnerowi, skoczyliśmy do łóżka i mam brzuszek z 16 tygodniową ciążą, dlatego pisałam wcześniej że trzeba sie obserwować :)

Gość emena
Alinka, dobrze rozumiem dola. Mnie jeszcze bardziej doluje czytanie o tym, ze trzeba zdazyc do 30-stki. Nie wszyscy trafiaja na odpowiedniego faceta w wieku 20 lat. Ja chcialam, ale nie wyszlo, nic na to nie poradze. Tez bym strasznie chciala miec dzieci (wiecej niz jedno), ale mam okropne przeczucie, ze mi nie wyjdzie. Juz kiedys probowalam i nic z tego (z bylym narzeczonym). mam wrazenie, ze nie jest mi dane byc matka. Sorki za dolowanie, moze powinnam opisac tu kilkanascie pocieszajacych historii ludzi, ktorzy bez wzgledu na wiek czy sytuacje zdrowotna nie mieli problemow (znam mase takich przykladow), ale co z tego, skoro mnie to akurat nie pociesza, ja mam wrazenie, ze wszystkim sie uda oprocz mnie. Nigdy nie czulam zazdrosci, tylko coraz wiekszy smutek, ze jestem wybrakowana, ale przeciez nie moge za to winic normalnych zdrowych ludzi. Badalam sie, niby wszystko dobrze, a jednak. To strasznie upokarzajace, bo przeciez to powinno byc takie proste, sama natura. Aha, dodam jeszcze, ze ja tez zero tabsow. Alina, i reszta dziewczyn: powodzenia. Nie moge znalezc jakos budujacyh slow, ale wszystkim zycze dobrze.

Gość Annnnnetka
ja uprawialam sex z moim mezczyzna dzien w dzien po kilka razy nawet (od pazdziernika) i teraz dopiero okazalo sie ze jestem w ciazy.wiec nie piszcie bzdur ze sperma traci swoja wartosc

Ja tez kochalam sie dzien w dzien przez miesiac z mezem i zaszlam w ciaze:)Piszac o tej "malowartosciowej"spermie mam na mysli kobiety,ktore sie staraja o ciaze i nie zachodza...Ja mam troje dzieci i o kazde staralam sie jeden dzien :)

Gość alinka80
emena wiem o co Ci chodzi i czuję się podobnie. Najbardziej mnie boli (to nie zazdrość) jak widze nastolatki z dziećmi. Wtedy myślę sobie, że straciłam swoją szansę, i ze już jest za pożno.

Gość alinka80
Lady Pretensja szczęściara z Ciebie. My już próbowaliśmy i w ten sposób,że przez miesiąc z przerwą na @ ale też nic nie wyszło.

Gość Annnnnetka
dziewczyny nie lamcie sie ja do 25 roku zycia tez tak myslalam a teraz mam trzy letniego synka i w ciazy jestem w 8 tygodniu

Gość alinka80
Dzieki dziewczyny za rozmowę muszę leciec. Odezwę się jutro o ile ten topik będzie istniał. 'Starającym się' życze powodzenia

Gość emena
Alinka, jestes? Mam nadzieje, ze wszystko u ciebie w porzadku. Dzieki za zrozumienie. Nie spodziewalam sie go na anonimowym forum. Podnosze na wszelki wypadek, jakbys sie pojawila.

Gość emena
Aha, Aneta, gratulacje i dzieki za pocieszenie, jakos mi lepiej jesli wiem, ze ludziom sie udaje i ze to normalne. I wesolej ciazy zycze, samej radosci bez dolegliwoesci! ;-)