Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buteleczka20

wielkość brzuszka...?

Polecane posty

Witam mam pytanie czy wielkość brzuszka może być niepokojąca jestem teraz w 32tc wiekszosc osob mi mowi ze mam malustki brzusio itp kazda z nas inaczej tyje i przechodzi ten stan jednak chodzi mi to po glowie:( lekarz w zasadzie nie zwracal mi na to uwagi a ni nic ale... czy wy kobitki miałyście wielgasne brzuszki?

nie martw sie. Ja tez jestem w ciazy rodze w maju i mam bardzo maly brzuszek. Na poczatku wogole nie bylo nic widac dopiero tak poczatkiem 6 miesiaca \"ruszylo\". Lekarka twierdzi ze taka uroda i ze puki dzieciatko rosnie i rozwija sie prawidlowo to jest ok.

a jak chcesz koniecznie dodac zdjecie to wejdz na strone screeny.pl i tam wgraj zdjecie a tu tylko wpisz link

Gość Niewiem dlaczego
Ja mam dosc duzy ,a jestem dopiero w 4 miesiacu.Ogladałam ostatnio program gdzie kobieta miała 2tyg do porodu,a miala brzusio taki jak ja teraz:)Mysle ,ze niema to znaczenia,małe jest piekne he,he***

ja tez mam duży brzuch bo macica bardzo urosła, to sprawa bardzo indywidualna, ważne czy dziecko jest zdrowe i dobrze się rozwija

ja tez mialam maly brzuszek, dzidzia zdrowa :-) niedawno spotkalam w parku dziewczyne, mowi mi, ze za 2 tygodnie rodzi, a ja galy wybaluszylam, bo kompletnie nic nie bylo widac pod kurtka......

Gość Niewiem dlaczego
Mysle,ze nie jest taki mały jest ok:)