Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramisutiramisu

czy moge juz robc test. ?

Polecane posty

Gość tiramisutiramisu

Witam. Przejde odrazu do rzeczy bez żadnych zbędnych gadek .. hehe ostatnia miesiączka zaczeła mi sie 19 lutego... trwala 4 dni. od tego czasu 28 lutego i 1 marca z mężem saralismy sie o dzidzie... i teraz 7 i 8 marca... czy myslicie , ze ta pierwsza "sesja" ;D mogła przynieść jakis "owocny" skutek ? moge zrobic test... czy coś juz wykryje... czy to za wczesnie ?? jestem niecierlpliwa... nie potrafie doczekac do miesiaczki....

Gość a rob sobie test
ale i tak nie wyjdzie pozytywny bo kochalas sie w czasie nieplodnym - jak ty sie mozesz starac o dziecko i nawet nie wiesz kkiedy przypada owulacja i dni plodne u ciebie? najpierw sie troszke doksztalc dziewczyno

Gość tiramisutiramisu
ostro pojechalas !!!!! płodne , niepłodne... - ale jakis czas plemniki potrafia przetrwac... poza tym u mnie z ta owulacja to moze byc roznie bo 9 stycznia przestalam brac tabletki anty. \ sttąd moja niepewnosc... a chcęc posiadania dziecka jest silniejsza niz wszytsko inne

tiramisutiramisu=u Ciebie owulacja wypadla 14 dni po 19 lutym,czyli 5 marca.Z uwagi na to ze plemnik zyje 72 godziny ,Twoje dni plodne trwaly od 2,3,4 ,5,6,7,8 marzec:)Test zrob najlepiej za dwa tygodnie ale raczej sa nikle szanse na zaplodnienie u Ciebie:(

Teraz doczytalam ze jestes po tabletkach wiec z Twoja plodnaosci moze byc roznie.Zycze powodzenia w staraniu sie o dzidziusia;)

Gość tiramisutiramisu
dzięki za odpowiedz... pozostaje mi miec nadzieje , ze 7 marca cos zaskoczylo.. ale to juz poczekam do miesiaczki ...

Gość taka jedna pomar
wedlug moich obliczen to teraz test ci nic nie pokaze. zrob po 20 marca.

Gość amber_22
A czy w moim przypadku, jeśli zrobiłabym jutro test to byłby wiarygodny? Tzn. dziś jest mój 37dc, a zazwyczaj mam 30-32dniowe cykle,a owulacje miałam 23dc, jak wynika z obserwacji czyli pomiaru temp.Dzień przed owulacją doszło do stos. przeryw. Jeśli mogę już zrobić test to jaki polecacie i ile mniej więcej kosztuje? Z góry dzięki za odp.:)

tak mozesz juz spokojnie test zrobic kup sobie taki bardzo czuly zapytaj w aptece a koszt to ok 10zl Pozdrawiam :)

to ja też lece z takim pytankiem miałam @ 17lutego jeśli mogę nazwać to @ to były takie bardziej plamienia teraz w marcu tzn 27luty-7 marca miałam dni płodne były staraliśmy się z chłopakiem o dzidzie bardzo chcemy no i było oczywiście z finałem hmm jak sądzicie mogę zrobić test pokaże już coś czy lepiej zaczekać do 17 marca bo tego spodziewam się @ prosze o odpowiedzi będę bardzo wdzieczna:)

Gość Lady Ptetensja
Najlepiej zrobic test dzien po terminie spodziewanej miesiaczki:)