Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosycccccccccccccc

Porzygalam sie i posikalam - 10 tc....ratunku, tak mi zle!!!!

Polecane posty

przez caly dzien jest mi niedobrze, mdli mnie.... A jeszcze od tygodnia musze sobie rzygnac przynajmniej raz na dzien..... teraz wlasnie mnie zagnalo do kibla, tak zapawiowalam, ze obsikalam majty i spodnie, i to jak!!!! POMOCY dziewczyny, czy to normalne??????????????????/

normalne :D miejmy nadzieje, ze ci przejdzie mnie przeszło rzyganie w 12 tc

wymioty w ciąży są częstym objawem, mnie na szczęscie to ominęło, podobno są jakieś tabletki na powstrzymanie wymiotów ale to lekarz przepisuje, uważaj żebyś się nie odwodniła więc pij dużo wody. a wymiotowanie jest takim wysiłkiem że mogłaś sie posikać :) nie martw sie jeszcze tylko kilka tygodni i powinno przejsc

Gość lohoho
a to czemu sie pojszczalas??

juz mam dosyc, naprawde, nie wiedzialam, ze mozna tak sie meczyc............... dziewczyny, pocieszcie mnie jakos.... co jadlyscie w 1 trymestrze??? ja wciaz musze cos jesc, bo inaczej chce mi sie pawiowac.... utucze sie jak swinia...

Gość lohoho
mi nic ni ejest od samego poczatku nic mi nie bylo...

Wietrz mieszkanko, miej zawsze przy sobie sucharki i herbatkę imbirowa albo miętówkę, pij po jednym małym łyczku co jakis czas - nie wszystko naraz, i do tego co jakiś czas sucharek żebyś nie czuła głodu, bo głód=zgaga=rzyganie :) Myśl o czymś innym i nie jedz tłustego, będziesz żyć kochana ;)

ja w 1 ciazy tez nie mialam takich problemow.... nie wiedzialam, co to mdlosci, zgaga i w ogole, ciazowe objawy....

ja tak nie miałam pare razy tylko wymiotowałam ale nie mart sie jeszcze troche i Ci napeno przejdzie organizm sie przyzwyczai i wszytsko sie unormuuje w co do jedzenia w I trym to jadłam w zasadzie wszystko na co bylo ochota wiadomo sa jednak jakies granice nie martw sie bedzie wszytsko dobrze

jak zaszłam w ciążę poszłam do instytutu żywności i żywienia i tam dostałam rozpiskę co i ile jeść zeby być zdrowa, dbać o dziecko i nie przytyć poza tym co trzeba,moge wysłać zainteesowanym

tylko ze miedzy tym co POWINNAM a co JESTEM W STANIE przelknac jest duuuza przepasc..... obawiam sie, ze nie odzywiam sie wcale zdrowo, ale nic na to nie poradze....

Gość wsf
magad wyslij mi prosze cie bardzo! taille85@hotmail.com

Gość wsf
naprawde nic sie nie tyje poza tym co trzeba? tzn te 10-15kg

nie wiem czy sie nie tyje bo ja dopiero w 16 tygodniu jestem :) ale biorąc pod uwagę kaloryczność nie powinno sie tyć, no i ważne że jest wszystko uwzględnione dla zdrowia twojego i dziecka

Gość wsf
super, ja jestem w 5 tygodniu, wiec dopiero poczatek :) i nie chciala bym przytyc zwlaszcza ze juz jestem dosc korpulentna

Gość no i ja tez mam taki problem
magdo ja tez poprosze,bo juz mam na plusie 15 kg a dopiero 26 tydz ola.t@o2.pl