Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szi

Samoocena a okres ? jak z tym walczyc

Polecane posty

Gość Szi

Dziewczyny mam do was pytanie. Czy Wy tez tak macie ze jak zbliza wam sie okres czujecie nagly spadek samooceny, zarowno w kontekscie wygladu zewnętrznego jak i swoich umijętności interpersonalnych a nawet ilosci posiadanej wiedzy? Mnie to strasznie nurtuje bo nie potrafie sobie wtedy radzić. W tym czasie jest mi obojetne co sie ze mna stanie... nie mam tu na mysli mysli samobojczych ale jakies objawy depresyjne poczucie zla swiata itd... jak mozna z tym walczyc macie jakies sposoby/? pozdrawiam

Ja po prostu czuje sie nijako, nic mi sie nie chce, zero optymizmu. Ale wystarcz, ze spojrze w kalendarz i wiem dlaczego :) I dlatego wlasnie staram sie za bardzo nie wkrecac w te nastroje tlumaczac to tym, ze to tylko hormony przeciez i za dzien / dwa wszytsko znowu bedzie piekniejsze :) Trzeba to po prostu zaakceptowac i pzreczekac, wiedzac przeciez ze to ma swoja przyczyne.

Gość mala czarna ..
mozna brac adaptogeny, albo jakies zestawy na pms

też tak mam i nawet wcześniej (pms tzw).. no ale co trzeba sobie jakoś z tym radzić..I wtedy to jestem straszna zołza hehe :)