Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mexxi

Czy liczy się ile facet zarabia ??

Polecane posty

Gość mexxi

Ja pokochalam totalnego niedorajde i wszystko jest na mojej glowie. mam tego dosyc. powiedzcie szczerze, czy to ma znaczenie, to anonimowe forum :) pozdrawiam

Gość Aska 244
tak, mezczyzna powinien dac kobiecie poczucie bezpieczenstwa

Gość a kobieta powinna leżeć
i pachnieć

POWINIEN DAC KOBIECIE poczucie bezpieczenstwa, ale bez przesady z ta kasa (tj niektore na kafe odpisaly na pyt ,,il facet powinien zarabiac10tys albo 7:O

Moim zdaniem facet powinien zarabiać tyle, aby mógł utrzymać całą rodzinę na w miarę przyzwoitym poziomie. Ten przyzwoity poziom zależy tylko od wyobrażeń partnerki. Choć kobietom zawsze jest mało.

Gość jako 25 letni prawiczek
oczywiście że to się dla was nie liczy nie liczy się też: wzorst, atrakcyjność fiuzyczna, budowa, głos, oczy, wykształcenie, pozycja społeczna, pewność siebie, cele, plany, sukcesy tylko miłość ❤️ jesteście takie wrażliwe i romantyczne 💤

Gość mexxi
moj facet zarabia nie dużo, 2500, i wszystko wydaje na siebie, mieszka z rodzicami, ma 29 lat, i nie starcza mu od pierwszego do pierwszego, nic sobie nie odlozyl, tylko powieksza kolekce butow nie wiem czy jest przyszlosc z takim nieodpowiedzialnym facetem, rozumiem, gdyby bylo go na to stac, ale w tym wieku miec puste konto :/ dla mnie to dziwne

Gość Anitkaaa
2500 to wiecej niz przecietny Polak. Zarob drugie tyle i nie bedziecie mieli zle.

Gość a ty ile masz lat i ile
na koncie? pewnie 23 i 0 zł bo studiujesz a zresztą według ciebie pewnie kobieta nic nie muszi :P

Gość mexxi
wiesz zyje w warszawie, studuje, nie pracuje, i zyje za 2500 z kieszonkowych 5000 to nie jest zle ? we dwoje ?? aha

Gość to masz dzianych starych
że stać ich dawać ci 2500 zł miesiecznie :O

Gość mexxi
nie napisalam ze kobieta nic nie musi, ale nie po to jestem na ciezkich studiach, zeby w przyszlosci zapieprzac na nas dwoje a juz w tym momencie, on mieszka u mnie jak w hotelu

Gość wg mnie nie ważne jest ile
facet zarabia (mój obecny mniej niż ja), ale czy umie gospodarować piniędzmi. co z tego, że facet dużo zarabia, jak mu nie starcza do pierwszego?

Gość a ja wam powiem cos lepszego
dla mnie to sie nie liczy, byle zeby nie byl skapy i nie lasil sie na moja ewentualna przyszla kase :P zreszta ja po to studiuje, zeby w przyszlosci dobrze zarabiac i nie potrzebuje czyjejs łaski :)

Gość mexxi
nie chodzi o laske, ale jesli planujecie byc razem, to ja bym chciala, zeby on dokladal sie do domu, itd a nie wydawal cala pensje na siebie a puki co to perspektywa jest taka, a nie inna

Gość buahhaahah
" sie nie liczy, byle zeby nie byl skapy i nie lasil sie na moja ewentualna przyszla kase " znaczy ma nie być skąpy żebyś ty go doiła ale on ma się trzymać z daleka od twojej (i cię utrzymywać a ty wszystko na swoje) egoistyczna małpa :O

Gość -Dora-
Ja tam wole sie zastanawiac i dbac o to, ile ja sama moge zarobic:) Wlasna kasa daje niezaleznosc, bez wzgledu na to, czy sie zyje w zwiazku czy samotnie. Madre przyslowie mowi - chcesz liczyc na kogos, to licz na siebie:):):)

Gość Anitkaaa
Owszem, 5000 we dwoje wystarczy na calkiem wygodne zycie, moze bez fajerwerkow ale wystarczy. Poza tym facet ma prawo kupowac tyle butow ile tylko zechce i nigdzie nie jest powiedziane ze w wieku 29 lat musi miec cos odlozone na koncie. Rozstancie sie lepiej, macie odmienne poglady w kluczowych kwestiach wiec raczej sie nie dogadacie.

Gość a ja wam powiem cos lepszego
nie lasi sie na kase, w sensie zeby nie byl ze mna dla kasy o to mi chodzilo, wiadomo, ze w malzenstwie kasa jest wspolna, ale nie liczy sie dla mnie ile on bedzie zarabial, nie bede na nim zerowac i jesli zarabialby mniej niz ja to nie widze w tym problemu, ja chce zarabiac duzo, zeby nie musiec odkladac kazdej zlotowki, ale nie bede z facetem tylko dla kasy bez sensu

Gość mexxi
to ja jestem przyzwyczajona do innego zycia, i do tego, ze trzeba sie starac, pracowac, pilonowac i dbac o biznes uwazam ze w tym wieku, nie mieszka sie z rodzicami rozstaniemy sie proste

uwazam ze w tym wieku, nie mieszka sie z rodzicami rozstaniemy sie proste a ty mieszkasz sama ? jesli tak , to zaproponuj mu wspolne zycie pod twoim dachem ? Chyba nic nie tracisz ?

Gość mexxi
dlaczego ?? co za roznica jesli przeniesie sie z garnuszka mamusi na moj ?? to go nie nauczy odpowiedzialnosci

Gość mexxi
bo nie jest mi obojetny bo tyle razu tlumaczylam, zmien prace, zrob fce, ale on jest poprostu leniem :/

Gość powiedz mi lepiej.
na uj mu fce? zalosny certyfikat, swistek do podtarcia dupy

Gość mexxi
do cv nie wiem czy na huj czy nie, nie o tym ten topic

Gość powiedz mi lepiej.
topic jest o tym ze masz faceta fajtlape i nie potrafisz nawet sklonic go do zrobienia fce :D wiem wiem

Gość mexxi
nie bede z tym debilem rozmawiac i wiecej mu tlumaczyc

Gość mexxi
Zakonczylam to wczoraj chcialam sie utwierdzic posluchalam rozumu a nie serca kiedys zrobilam odrowtnie i zalowalam, mam nadzieje ze tym razem zalowac nie bede wole byc sama niz z dupkiem