Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mexxi

Czy liczy się ile facet zarabia ??

Polecane posty

mexxi podejrzewam ze sama nie wiesz czego chcesz ? Bo z jednej strony narzekasz na niego ze jest fajtłapa i niezaradnym facetem a z drugiej strony gadasz ze ci zalezy ale masz go w dupie ? wiec o co ci chodzi ? tak naprawde ?

Gość mexxi
Głupi jesteś czy taki niedomysny ?? nie jest mi obojetny ale kiedy serce walczy z rozumem...

Gość just me1111111
a ja cie rozumiem tez tak mialam teraz jestem sama nie wiem czy bylo warto wtedy bywalam przynajmniej szczesliwa teraz nie jest wogole

mexxi tu nie chodzi o niedomyslnosc tylko o to ze sama nie wiesz czego chcesz ? na zdrowy ludzki i logiczny rozum to z czym ty masz dylematy ? wyzywasz swojego faceta od najgorszych ciap bo cos tam cos tam nie radzi sobie w zyciu , zrywasz z nim bo nie widzisz z nim przyszłosci ... a z drugiej strony ci na nim zalezy ? Przypuscmy ze na nowo sie zejdziecie :D Koles znowu bedzie miał wszystko w dupie i spirala niecheci do jego osoby znowu ci sie nakreci ..... Widzisz gdzies tu sens i logike dla takiego zwiazku ?

Gość mexxi
dlatego wczoraj to przerwalam i gapie sie na tel...moze zadzwoni dzwonil rano, ale powiedzialam mu ze to nie ma racji bytu jestem nienormalna, chce byc szczesliwa i kochana, i miec mezczyzne, na ktorym bede mogla polegac, w kazdej sytuacji, a nie nieodpowiedzialnego chlopca nikt mi nigdy nie odpowiada mam dosc rozczarowan bylam singielka 1,5 roku i teraz bede ponownie nie chce faceta nie chce sie oszukiwac pokochalam go, a raczej osobe jaka w nim widzialam..ten ktos nigdy nie istnial, zawsze mam tak samo kurwa mac

Czyli ujmujac rzecz w skrócie ... szukasz potwierdzenia słusznosci swoich decyzji które podjełas ... :P i my ci mamy to dostarczyc :D

Gość mexxi
potrzebuje sie wygadać :] wiem ze gdybysmy byli nadal by mnie to meczylo, a to bez sensu

Gość mexxi
to mi sie serce ucieszy :(

Gość martuulinkaaa
Kiedy byłam młoda myślałam, że pieniądze są najwazniejsze :( Teraz jestem tego pewna!!!!! :)

wg. mnie mężczyzna powinien tyle zarabiać by móc samodzielnie utrzymać rodzinę tyle, że to samo tyczy się kobiet. Różnie w życiu bywa...

Gość mexxi
Niedzwiedziu, traktujesz mnie jak idiotke, ktora nie wie czego chce a ja poprostu go kocham...i to nie jest takie proste nagle moje pewnosc, madrosc pekla jak banka, i czuje sie mala dziewczynka, ktora zostawila ulubionego misia, bo byl brzydki...ale to byl ulubiony mis

mexxi jestes kobieta wiec to normalne w tym przypadku ze nie wiesz czego chcesz :P udreczanie sie macie w genach :P czasmi warto pomyslec bardziej logicznie niz emocjonalnie i rozwiazanie sie znajdzie :D

Gość mexxi
logicznie logika jest 1000 raz łatwiejsza w zadaniach niz w zyciu mysle ze nigdy nie spotkam kogos kto bedzie mi odpowiadal ale bedac w zwizku poniekad sie na to skazuje jak bys zrobil, gdybys byl kobieta ?

"mysle ze nigdy nie spotkam kogos kto bedzie mi odpowiadal" na poczatek zmien nastawienie by tak własnie nie myslec :D bo jest to nie adekwatne do tego co moze cie jutro spotkac to twoje zdanie wyzej jest czysta abstrakcja , wytworzone pod wpływem obecnej chwili ...

Gość mexxi
dobrze ze go zostawilam ??

mexxi ja ci na to pytanie nie dam odpowiedzi ? ale z tego co piszesz tutaj ... to mysle ze tak a to co ma byc jutro moze byc twoim zwrotem w zyciu o 180 stp ? Tego tez nie wiemy ?

Gość mexxi
ja wiem Nie chce juz prezentow od zycia w postaci facetow

mexxi dzisiaj nie chcesz ... Przyjdz za rok czy za dwa lata na ten topik i zobaczymy czy cos sie zmieniło ? Gwarantuje ci ze bedziesz miała odmienne zdanie od dzisiejszego :D

Gość mexxi
mysle o nim, o tym, jak bardzo bym chciala zeby mnie prztulil zostawilam go dlaczego milosc jest tak trudna ile bym dala zeby wpasc mu w ramiona

Gość fce
leze!!!

Gość mexxi
zostawiam kolejnego faceta, ktorego kocham....

Gość mexxi
uppp

Gość mexxi
zryty ??? bo kocham i widze wady ?? bo nie jestem ślepowpatrzona bo nie odpowiada mi ze jestleniem i nierobem, a jest ?? no tak

Czujesz sie jak mala dzieczynka, bo psychicznie jestes mala niezdecydowana kaprysna dziewczynka :o Jesli masz jakies wyobrazenia na temat zwiazku - dziel je z facetem Jesli stwierdzisz, ze jego zachowanie nie odpowiada Ci zbyt mocno, a nie jestes w stanie go zmienic - zerwanie jest slusznym wyborem Ale badz konsekwentna A nie jednego dnia kopiesz faceta w tylek, bo nie spelnil Twych oczekiwan, a drugiego czekasz, ze zadzwoni Ja na jego miejscu na pewno bym nie zadzwonila Moim zdaniem Ty sie do zwiazku nie nadajesz

Moim zdaniem Ty sie do zwiazku nie nadajesz czyli inaczej rzecz ujmujac trzeba wiedziec czego sie chce a pozniej dopiero to robic :P