Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodzik122

Jaki musi być facet

Polecane posty

Gość miodzik122

By było wam z nim dobrze i co musi mieć.

Gość adaskost
szczerze mowiac powinien byc chamski nic od siebienie dawac tylko wymagac i wogole bo inaczej cie baba w ciu..zrobi

pomocny w potrzebie nie musi byc super przystojny ale taki zeby nie bylo wstyd z nim wyjsc na ulice , czyli odpada np jakis ze wzrostem poniżej 150 Najważniejsze : inteligentny No i odrobina namiętnosci tez jest potrzebna

Gość di2hp209h2 2din22
wzrost ponizej 150 toz to mniej niz 1% populacji, nawet zaznaczac tego nie warto, nawet 160 to nadal cos okolo 1%

troskliwy, pomocny, inteligentny, bystry, twórczy, stanowczy oczywiscie namietny, musi mieć poczucie humoru, wierny, szczery, otwarty.

Gość Smile82
to może jakaś kobieta mi napisze skoro facet jest czuły troskliwy itp to czemu wiekszość kobiet tego nie docenia tylko przyprawia facetowi rogi??

Gość She83
facet nie moze byc pantoflarzem! Ale tez musi byc czuly, troskliwy, opiekunczy itp.. Trzeba zachowac rownowage!

Gość Smile82
aagnieskaa w pewnych kwestiach się z Tobą zgodze natomiast większość kobiet nie docenia tego i potem są kłutnie i różne ekscesy hmm to co wymieniłaś jest ważne ale liczy się też dojrzałość podejście do życia szacunek itp ja nie bronie facetów bo widze że większośc myśli tylko o seksie i o łóżku i potem kobiety po przejściach są i cieżko jest zaufać ponownie .... wiem coś o tym bo 3 latka temu dużo straciłem i troszke sie załamałem tylko teraz nie wiem gdzie tkwi problem we mnie czy w tym że trafiam na nieodpowiednie kobiety....

Gość Smile82
She83 ja wiem i ciebie doskonale rozumiem ale zarówno faceci jak i kobiety zdradzają na to nie ma reguły

Nie musi byc super przystojniakiem i nie musi miec grubego portfela...Musi byc po prostu dobry dla mnie, tzn. musi dażyc mnie szacunkiem, tak abym czuła ze jestem dla niego najwazniejsza osoba na swiecie...

Gość Smile82
Brunetkaaa_ nio zgodze sie z Toba bo masz racje ale mało jest takich kobiet które myśla tak jak ty

Gość Smile82
neapolitana max no oki ale odpowiedz mi na pytanie skoro jest juz taki to dlaczego dosc czestwo bywa tak ze kobiety maja skoki w bok??:(

;] po prostu nie pojmuje tego jak mozna kogos "pokochac" tylko i wyłacznie wtedy jak ta osoba ma kase...a juz szczytem jest obnoszenie sie z tymi pieniedzmi, taki facet jest u mnie spalony na wstepie, i moze sie niektórzy zdziwia, albo uznaja, ze nie pisze powaznie, ale ja wcale nie zartuje...

nie wiem ...może dlatego , ze pierwsza fascynacja minęła . może dlatego , że jestesmy próżne i próbujemy dowartościowac się po za związkiem ..może to kwestia charakteru kobiety - nie wiem co mam ci napisac:(

Gość Smile82
Brunetkaaa_ oki to prawda ale niektore kobieta sa takie ze jak facet nie ma wypchanego portwela i dobrego samochodu to jest przegrany od razu

Gość Smile82
wiesz cio w sumie wolalbym z toba popisac na osobnosci jezeli mam poruszac pewne tematy ale nie wypada z mojej strony prosic cie o numer gg

Gość Smile82
neapolitana max takze jak chcesz popisac to zapraszam na gg

Smile82 niestety masz racje, ale zazwyczaj sa z takimi "kasianymi" facetami ok miesiaca, bo nie dłuzej, on zapewnia im róznorakie rozrywki, troche pobawia sie i pozyja na jego koszt, przy okazji poszpanuja troche przed koleznakami i kolegami jego nowym samochodem wypasionym i na tym ta cała zabawa sie konczy...

bardzo chetnie ..ale juz nie dzisiaj przepraszam, ale 22 juz wybiła i jak sie nie walna w kime to zaczne strazyć:) podaj gadulca - złapię cie jutro:)

Gość Smile82
widać wybrałem nieodpowiedniego faceta, muszę rozejrzeć się za jakimś brutalnym towarem, niech mnie wybatoży mój Romeo

Gość Smile82
smile82 moglbys sie nie podszywac pod kogos bo jestes prostak i tyle

Gość Smile82
4606091 moj numer gg odezwij sie na gg od razu

Gość Smile82
ja w tym czasie zmnienię gatki i, bom się już z deka przepocił

Gość Smile82
boshe nie lubi ludzi ktorzy uzywaja cudzych nickow i zgrywaja sie to oznaka braku doroslosci

Niestety to była tylko kwestia czasu az jakis "wspaniałomyslny" sie zacznie wysilac zeby sie podszyc...załosne...

Gość Smile82
hmm ale juz pisalem wczesniej ze czasem jest tak ze facet spelnia wszystkie oczekiwania i nadal jest zle a mam pytanie ty szukasz faceta prawdziwego czy ksiecia z bajki??