Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowana1111111

ŻONA KTÓRA MA DOŚĆ

Polecane posty

Gość znerwicowana1111111

CO ROBIĆ ON JUŻ 3 MIESIĄC PIJE.CO ROBIĆ?

Gość adaskost
pracujesz ..dbasz o dom czy tylko bierzesz...no widzisz masz odpowiedz wszystkie takie same niestety

Gość ustawiająca
poślij go na terapię odwykowa

Gość znerwicowana1111111
Z MIŁĄ CHĘCIĄ ,TYLKO ŻE ON NIE DA SE PRZETŁUMACZYĆ ŻE JEST JUŻ ALKOHOLIKIEM .PROSIŁAM ,BŁAGAŁAM ,TŁUMACZYŁAM I NIC .JAK JEST TRZEZWY TO JEST BARDZO DOBRY,ALE CO Z TEGO JAK TRZEŻWY JEST TYLKO W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ JAK SIEDZI W DOMU.IDZIE DO PRACY TO WRACA JUŻ NAWALONY.

Gość -Dora-
Szukaj pomocy w Towarzystwach AA, tam Ci powiedza, co mozna w takiej sytuacji zrobic. Sama nie dasz sobie z tym rady. Pozdrawiam

Gość znerwicowana1111111
TO MI TAM POWIEDZĄ ŻE MUSZĘ Z NIM PRZYJŚĆ.TO NIE MOŻLIWE.

Gość -Dora-
No nie, chcesz pomocy czy tylko o tym gadasz? Bylas? Pytalas? najpierw sprobuj, a potem oceniaj. Tam wcale nie musisz isc z mezem. Tam wlasnie ci powiedza, jakie masz mozliwosci i prawne i medyczne. Tam takze otrzymasz pomoc psychologa. Wybacz, ale wkurza mnie, kiedy ktos przxed sprawdzeniem przekresla mozliwosci instytucji powolanej wlasnie do tego, zeby pomagac osobom z problemem alkoholowym i jego rodzinie.Pewnie sie wstydzic, i wolisz tylko mowic o tym na forum, bo tu jestes anonimowa. Wybacz, ale to glupie!!!

żaden alkoholik się nie przyzna że ma problem alkoholowy, sam musi stawić sie na leczenie bo wg prawa nikt go siłą tam nie zaprowadzi, nastrasz go ze go zostawisz albo wynieś się na jakiś czas to moze wtedy uda sie go namowić na terapię