Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiLeNaAa23

Schudnac.. Moje marzenie...

Polecane posty

Mam problem nie potrafie schudnac... A musialabym ok 20 kg tylko jak ? mam strasznie slaba wole... zaczynalam juz chyba wszystkie diety zawsze z zadnym skutkiem.... Nie umiem sobie odmawiac :(

Gość jhhbb
zeby schudnac to musisz wziac sie za cwiczenia innej rady nie ma.

Gość milena87
jestes moja imienniczka podobny wiek i tez chcialabym schudnac ok 20 kg i tez mam slaba wole:( co zaczynam diete to po 3-4 dniach lipa nienawidze juz siebie ,umiem tylko wydawac kase na koktajle i tabletki a do nich tzreba dolaczyc diete i cwiczenia z tym jzu gorzej:( ale od jutro po raz kolejny probuje wziasc sie za siebie dieta nowojorska z ksiazeczki z joya

Gość jhhbb

Gość Malinnowa Panna
Może sprobujcie z dietą warzywno-owocową... JA też kilka razy już zawaliłam ale gdy wzięłam się za nią jakoś lepiej mi idzie... już mam 8 dzień i to z nieświadomą wpadką... mianowicie bigos robiony przez tatusia... było w nim troszke tłuszczu z kiełbasy (owej nie zjadłąm) do tego ćwicę i to chyba nie najmneij mianowicie 100 brzuszków 50 przysiadów 100 nożyc 50/50 podnoszenie nug do kata 90 stopni skakanka 200 i 500kcal na rowerku splam.. Ja nie lubię diet które wymagają czasu wieć zastosowałam tą... w przeciągu 7 dni schudłam 3,5 kg... nie jest najgorzej... Naprawdę polacam...

Gość Pattiiiiii
hej,tez bym chciala schudnac,ale tez mam slaba wole i na diecie wytrzymuje zawsze tylko tydzien,ja to mam cos takiego ze z rana to wogole moge nic nie jesc, tak do polodnia,ale za to mam okropny apetyt na wieczor no i jeszcze te slodycze.. normalnie zalamka..

Moje pierwsze diety konczyly sie po kilku dniach,,, za kazdym razem tak samo,,, teraz do mnie "to" dotarło... Moze wez sobie kartke i wypisz wszytskie plusy i minusy diety... i nos ja zawsze przy sobie... Mnie ostatnio filmik na you tubie przerazil (jak kobieta o wadze jakies 200 kg robiła pajacyki w domu i wssytsko z mebli lecialo) i sie wzielam za siebie,,, Teraz jak chce siegnąc po cos slodkiego od razu mam przed oczami ta kobiete ;/

Gość Pattiiiiii
hej a na tej dietce to tylko sie je same warzywa i owoce,czy cos jeszcze? jak bys mogla to napisz mi co jadasz tak na 1dzien

Gość banieczka mydlana
nie ty jedna ja też mam brak silnej woli niesty , moim marzeniem jest schudnac

Gość banieczka mydlana
niestety odkad nie chodze do szkoły nie ćwiczyłam , wienc przypuszczam że trudno mi bedzie zrobić nawet 20 przysiadów , wogóle to ja nie lubie ćwiaczyć jedyne co moge to skakac na skakance i hula-hopem krecic ,

Gość Pattiiiiii
Banieczka a ile masz lat?i ile bys chciala schudnac?

Gość Malinnowa Panna
Tak na tej diecie je sie sama warzywa i owoce... Do tego pijesz soki ale najlepiej te wyciśnięte przez siebie... A jadłospis na jeden dzień... Śniadanie: Sałatka z kapusty II śniadanie : Sok Obiad: Zupa ogórkowa Podwieczorek: Jabłko Kolacja: Marchew... To tak na przykłąd ale nie ma ograniczeń jedzonych ilości... Tylko też jest problem bo zup się nie zabiela i nie robi na mięsie... Sama tego jeszcze dokońca nie rozkminiłam... Ale cóż... Daję jakoś radę... Chociaż na widok smarzonego dostaje ślinotok...

Gość banieczka mydlana
ja mam 20 chce schudnac do 55 a waże teraz 68 niedawno było 70

Gość Pattiiiiii
a ile czasu mozna ta diete stosowac?sa jakies ograniczenia?

Gość banieczka mydlana
śliniotok to ja dostaje jak na tależyu leża ciasteczka , albo cipsy>>

Gość tyci tyciiii
skad ja to znam...... tez bylam na wszystkich moziwych dietach.. raz nawet udalo mi sie trzymac ok 2 miesiecy... i ladnie chudlam i tez juz probwalam wszystkiego-term line, zelixa, merdia (chudlam poki bylam na tabletkach) wykupilam nawet ostatnio diete na necie i tez po kilku dniach dalam spokoj :/ juz nie wiem jak nad tym zapanowac czuje sie fatalnie jak sie najem:/

Gość banieczka mydlana
na poczatkku proponuje oczyszczenie 1 dniowe sama woda , albo przynajmiej woda z cytryna

Gość banieczka mydlana
ja na meridi 15 nic nie schudłam

Gość relka
ja się też chyba do was dopisze 68 a chce schudnąc do 55

Gość tyci tyciiii
ja tez mam podobna wage:) 65 a marzy mi sie 55 :)

Gość banieczka mydlana
ale u mnie przez te 5 lat tyle leków sie przewineło ze szkoda gadac , BCL-A , MERIDIA ( OD KOLEZANKI ) terma line , ojjuz nie pamientam wszystkich nazw , cherbaty oczyszczajace , czerwone zielone , przeczyszczajace , ale przez te lata znalazłam jedyna cherbate która moge polecić , Figura zielona

DZIEWCZYNY! Dieta zaczyna się w głowie! Zmiana sposobu myslenia jest kluczem do sukcesu. Jesli bedziemy do diety podchodzily jak do jakiejs meczarni to chocby nie wiem co, nie uda nam sie schudnac. Trzeba zrozumiec, ze jedzenie jest po to, zeby dostarczyc energii a nie zastapic smutki, dostarczyc przyjemnosc itp. Jemy po to, zeby przezyc, a przyjemnosc musimy znajdowac w czyms innym. Kiedy to zrozumiecie i kiedy dotrze do nas wszystkich, ze tak naprawde jedzenie nas nie uszczesliwia ani nie jest konieczne do tego abysmy czuly sie dobrze, wtedy schudniecie na 100% Tylko naprawde musicie zmienic nastawienie i sposob patrzenia na diety!! Dieta to droga do lepszych nas, o smuklejszych cialach i bardziej zadowolonych z siebie. Do takich ktore nie musza sie wstydziec swojego wygladu i promienieja szczesciem i pewnoscia siebie!

Gość Malinnowa Panna
od 2 do 6 tygodni a później wprowadzasz jedzenie... No z chipsami też mam kłopot... język do pupy ucieka... ale ja za słodyczami nie przepadam mam 160 i waże 51 kg ja za mięsem i smarzonym tęsknię.... :((((((((( Ale jeszcze tylko pare tygodni i koniec... zjem naleśniki albo omlety xD ale to i tak nie odrazu po dkiecie...

Gość tyci tyciiii
slyszalam, ze adipex jest dobry... ale po 1 u nas nielegalny a po 2 juz chyba nie chce sie faszerowac tymi wszystimi cudami:/ szczegolnie, ze pozniej jojo jak w banku..

Gość Pattiiiiii
no ja nieco starsza 23,moja waga to 63-62 non stop sie waha, w gore to zawsze szybko rosnie ale w dol to juz niechce isc.. chciala bym wazyc tak 53

Gość banieczka mydlana
chyba jedynym moim błedem jest to że traktuje diete jako przymus , może powinnam idaczej się do tego przygotowac , co chwile tylko sobie mówie od jutra dieta , od jutra dieta, i tak w koło macieja

Gość tyci tyciiii
jelinka dobrze mowi z tym nastawieniem... jakby przez tydzien sie udalo zdrowo do tego podejsc to pozniej byloby juz latwiej... ehh

Gość banieczka mydlana
Malinnowa Panna --- 160 i 51 kg to moje marzenie tyle ważyć szczuplutka jestes , własnie dobrze tu dziewczyna napisała , trzeba traktować diete nie jak przymus tylko jako cos co dostarcza nam energi

Gość Pattiiiiii
a moj wzrost to 168

Gość banieczka mydlana
tylko kórde moja głowa jest gupia jakaś , brak mi silnej woli , dlaczego :( nie mam tak jak inne dziewczyny które jak sobie wytycza cel to do niego dąża