Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puesta del sol

jestem brzydka

Polecane posty

Gość Roxanka13
Ja np. mam naczynka na twarzy i jestem czesto czerwona, wkurza mnie to i to cholerne, ale wkoncu sie do tego przyzwyczailam. ale nadal mi cięzko. Uwierz w siebie.Jestes piękna!!

Gość puesta del sol
chciałabym ale nie potrafie. To jest okropne. Takie że wygląd absorubuje cię cały czas. A ja nie chcę żeby tak było. Nie jestem jakaś zakochan aw sobie

Gość Roxanka13
niunia lasunia - z pewnością i głupszej tez chyba nie??hahaha

Gość Roxanka13
Weź nie rób sobie jaj z tą fotą. my Ci chcemy pomóc a tu takie coś,chyba ze to ktos cie podszywa.

Gość niunia lasunia
ej sam jestes wypłoch :)

Gość hahahahah jasne jasne jasne
ktos sie podszywa pod autorke i ta calą niunie :D i wysyla fotki jakiejs biednej brzydkiej blondyny:D niunia czekamy na Twoje foto:)

Gość puesta del sol
Tamto to podszyw;/ nie wiem co mi przeszkadza kazdego dnia znajduje cos brzydkiego w sobie, moge pokazac zdjecie ale to przed weselem wiec wygladam inaczej niz na codzien ... http://www.wrzuta.pl/obraz/xVNpdY6Com/obraz_141 nie wiem jakaś zakompleksiona jestem da sie to wyleczyc

Gość niunia lasunia
nie jestem brzydka :(:(:

Gość puesta del sol
Jak Boga kocham kiedy patrze na siebie nabieram obrzydzenia. Nawet nie mam z kim pogadac o tym

Gość hahahahah jasne jasne jasne
oj autorko autorko:) napewno brzydka nie jestes i pisze Ci to ktos dla kogo 98% populacji to paszczury:D a wg mnie jestes naparwde ladna i nie chodzi czy to przed weselem czy co:) masz ladne duze oczy i miłą twarz-jestes bardzo ladna:)

Gość Roxanka13
jeżeli tak bardzo Ci to przeszkadza to zrób coś z tym!!! a nie do końca życia się zamartwiasz będziesz jaka to brzydka jestes.

Gość puesta del sol
to nie żart. nie potrafię sie zaakceptowac.

Gość Roxanka13
Akceptacja siebie cżesto bywa trudna, ale zrób to!!! uwiersz w siebie i bądż pewna siebie,pokaz wszystkim jaka jestes super!!! na tym zdjeciu wyglądasz całkiem nieźle! nic zmieniac nie musisz...!!!

ja na tym zdjęciu nie widzę żadnego brzydala - jebnij się czymś ciężkim w łeb, dziewczyno i albo idź do psychologa albo zajmij się czymś w życiu! Jesteś normalną dziewczyną! Cholera jasna, co za pusta dziewczyna z Ciebie!!!!!! Pomyśl o kobietach, które są naprawdę oszpecone - cierpią na ostry trądzik albo mają naczyniaka na twarzy!

Gość puesta del sol
:(

Gość Roxanka13
Ja mam te cholerne naczynka i jakoś żyję i mam to gdzies, już nie będę rujnować sobie połowy życia przez to!!! Ty jesteś normalną dziewczyną i łądną, tak jak wspomniała koleżanka wyżej-pogadaj z psychologiem,pomoze Ci:):) jest dużo gorszych rzeczy, a Ty w sobie nic takiego nie masz!!!

jestes normaqlną dziweczyną, słodkim dzieciakiem na fotkach, a nie wyfiokowaną lalką, która ma fiu bździu w głowie

Gość Roxanka13
Do tego kogoś_ czy musisz się podszywac???zajmij sie czym innym.

Gość puesta del sol
tylko z wrzuta ;/ zal podszywki

Gość greenvoice5
Ty na pewno jesteś ładna, a ta cała niunia lalunia to szczerze mówiąc jest zapatrzona w siebie i jest bardzo brzydka albo po prostu ma daremne zdjęcia. :)