Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Małolatka

Kobietki pomózcie, przesuwanie okresu tabsyyyy

Polecane posty

Witam, otóz od jakichs 7 mcy biore novynette, sprawdzaja sie, ostatnio przez przypadek wziełam tabletke po 6 dniach przerwy a nie po 7, no i brałam je dalej normalnielnie regularnie. Jutro mam wziąc ostatnia tabletkez tego opakowania i gdzies 4 dnia powinnam dostac krwawienie. Ale tak naprawde to krwawienie mi nie pasuje w ten weekend, bo wyjeżdzam z facetem. Czy w zwiazku z tym, mimo tych 6 a nie 7 dni przerwy, moge od razu wziąć drugie opakowanie bez przerwy i bede zabezpieczona? Czyli jutro ostatnia a po jutrze pierwszą z nowego opakowania? Z góry wielkie dzieki i sorry ze tak chaotycznie:)

Gość dsfdsfs
to dostaniesz okres dzien wczesniej, nic sie nie stalo, skoncz opakowanie i zrob tydzien przerwy, i zacznij drugie normalnie nic sie nie dzieje zlego

Gość dsfdsfs
poprostu przesunelas okres o 1 dzien wczesniej niz zazwyczaj, np jak bralas zawsze 1 tabletke we wtorek to sie pomylilas i wzielas w poniedzialek, to teraz zaczniesz kazde nowe opakowanie po 7 dniowej przrwie w poniedzialek

Gość dsfdsfs
a jak chcesz ominac krwawienie to kontynuluj jedno opakowanie po 2 bez przerwy i po 2 opakowaniach zrob przerwe nic zelgo sie nie stanie

Gość dsfdsfs
i na 100% bedziesz zabezpieczona nic sie nie martwbierz jedno opakowanie po drugim

Gość dsfdsfs
nie za maco