Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KleopatraKatharsis

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Mam pytanie. Czy jest jakies prawdopodobienstwo ze jestem w ciąży? Nie kochalam sie jeszcze, bo za pierwszym razem sie nie udalo. Problem w tym, że juz troche włożył ( bez gumki ), ale nie przebil blony... mineły 2 tygodnie, zrobilam test, pojawila sie wyrazna jedna kreska i taka baaaardzo blada druga, bardzo trudna do zauwazenia. od tamtego czasu jakos dziwnie sie czuje... inaczej... kręci mi sie w glowie, niedobrze mi, słabo, moge jesc duzo slodyczy ale jakos jak wezmie mnie ochota na obiad to nie moge go zjesc bo odrazu mi niedobrze. Okres dostalam 4 dni po terminie i trwal ok 3 dni ( zwykle 6 ) i nawet nie bralam lekow przeciwbolowych jak zwykle...bo byl mały... Pomozcie!

Gość ela90
jesli nie przekol blony to nie maz czym sie martwic:))))) plemniki nie maily jak dotrzec wiec nie ma zadnej ciazy. Twoje nastroje, apetyt itd sa spowodowane tym ze ty masz urjana ciaze i sama sobie wmawiasz ze wpadlas i twoje huory powoduja apetyt itd

Gość wayyy
ela90 błona dziewcza to nie jest szczelna tama przez która nic nie przejdzi :D a myslisz ze wydzielina z pochwy to jak sie dziewicom wydobywa? przez ucho:D? mimo błony plemniki sa na tyle małe ze moga przejsc choc mysle ze w twoim przypadku to mało prawdopodobne ale radze zrobic jeszcze jeden test i przestan sie martwic:)

Gość jojojoojojojooo
idź do książek lepiej niż bierz się za seks !!! najpierw dojrzej!!!

Gość dfsgvs
jeszcze jeden test, ale kazdy kontakt nawet nie dokonca bez zabezpieczenia moze spowodowaz zajscie