Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

Duch jak widac stali bywalcy w takich sytuacjach wola w ogole sie nic nie odzywac:P

Gość a kto jest gejem tu?

Gość kuler
a jaki facet lubiący dziewczyny dzien w dzien przesiaduje na damskim forum? zaden, ale geje owszem

Gość kuler
jestem zywym dowodem

Gość a mnie kojaray się
bo Seta lubigejów na topilu, byle ktoś był

pomoge Ci ! bo srtka jest w koncu tolerancyjna do granic mozliwosci!:D

pomarańczo ---> wiem że coś tam bełkoczesz , kątem oka widzę twoje smęty więc dziś będzie krótko ---->>>> jeśli potrzebujesz pomocy powiedz wprost , wiem że wstydzisz się powiedzieć tutaj więc jakby co mogę podać swojego maila :-) znam świetnego specjaliste od twoich problemów , tylko musisz uwierzyć i chcieć . Wiem że nie omieszkasz odpisać tutaj ... może ktoś to będzie czytał :-( Aha ... i jeszcze jedno --->>>>> [ ubu ege szege snurff drummm bum bum ] :D teraz dotarło do ciebie ? Setunia --->>>> 🌻 duch cafe --->>>> Stoicyzm to piekna filozofia ale znam o wiele prostszą - IGNOR :classic_cool: co w moim przypadku wyraża się w czytaniu tylko czarnych wpisów i ... co ważne :-) czarnych wpisów ludzi zdrowych na umyśle :-)

a tymczasem borem lasem , dla normalnych ludzi REAL dla wypaczonych mędzenie i marna Prowokacja :D no ale ja tam w chromosomy nikomu nie zaglądam ...:-( jak wada to wada :D

Gość ciagle maryjan bredzi
ze czegos tam nie czyta a przeciez czyta no ale kłamstwo powtarzane iles tam razy prawda sie w koncu staje to i maryjan uwierzyl w to ze nie czyta :D a ostatnio to nawet lata i sam na pomaranczowo spamuje na innych tematach i mysli ze go nikt nie poznaje :D ale i tak mu daleko do ducha co go i tutaj w bambuko robi :D ale taki los maryjana byc robionym w bambuko jest :)

Gość ale jajca, dobre
i mnie to bawi :D :D :D

Gość kończ marjan jak mężczyzna
20:40 [zgłoś do usunięcia] rewq pomarańczo ---> wiem że coś tam bełkoczesz , kątem oka widzę twoje smęty więc dziś będzie krótko ---->>>> jeśli potrzebujesz pomocy powiedz wprost , wiem że wstydzisz się powiedzieć tutaj więc jakby co mogę podać swojego maila znam świetnego specjaliste od twoich problemów , tylko musisz uwierzyć i chcieć . Wiem że nie omieszkasz odpisać tutaj ... może ktoś to będzie czytał Aha ... i jeszcze jedno --->>>>> [ ubu ege szege snurff drummm bum bum ] teraz dotarło do ciebie ? "[ ubu ege szege ......" R E W Q -> świntuszek jesteś, u la la :D ale widzisz ktoś już ciebie znowu zdemaskował, tu nic nie ukryjesz, takie życie, OJ NIEDOBRY JESTEŚ :( Marjanku

Gość kończ marjan jak mężczyzna
dostałeś Marian bana w drugim wcieleniu ? Forum - strona główna Profil Użytkownik: ubu ege szege (ilość tematów: 0, ilość postów: 0) ile masz jeszcze ników rewq ???? dojdziemy, napewno Marianie!!!!!!

Gość czytam i czytam i czytam
on rzeczywiście używa wielu nicków 14:05 [zgłoś do usunięcia] rewq A teraz Marianek ( bu he he ) mówi ładnie PAPA i pokazując pionowy uśmiech żegna się pięknie a na was narzeka, że się podszywacie tak bywa widać rewq, ubu du bu, marianek i co jeszcze/ może to ty sam ze sobą piszesz nieszczęsny człowieku? jeszcze trochę, a okaże się, że jesteś smileyhugolinką, przerwą, a może setą?

Rewq teraz Ty jestes kozlem ofiarnym:( ciekawe kto bedzie nastepny:P

Gość rewq cos posial
to teraz zbiera i nie taka z niego ofiara ;-)

MMMMMMMMMM🖐️ zgadzam sie z Toba:classic_cool: Myrevin sie masz Babo🖐️:P omg ale jestem glodna:/

ja mam do oddania jakies 10 kg bo zimą doła mialem i se przytyłem:D:D:D

Gość obżarstwo jest nie zdrowe
10 kg nadwagi ??? krlowa ma 85 kg ciała, więc w czym problem? mam nadzieję , że wyższy jesteś od Sety, bo inaczej faktycznie kloc :classic_cool:

hahahah ale przeciez to ze przybyulo 10kg nie oznacza zaraz 10kg nadwagi;) MMMM jest znacznie wyzszy ode mnie, przypuszczam wiec, ze prawie w ogole nie widac tych dodatkowych kg:) a tam 86kg, Krolowa ma ksztalty wiktorianskie i wazy jeszcze wiecej:classic_cool: :D:D