Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pearl napisał: Jestem drobna ale kości mi nie sterczą i nie sterczały No dziwne gdyby sterczały przy drobnej kości i nigdy nie będziesz masywna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 476 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pearl napisał: To gruszeczka, figura Siora? Ano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 707 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Pearl napisał: To uważaj. Wieczorne jedzenie po czasem może się odbić na proporcjach Rozumiem że inaczej się czasem nie da, takie godziny pracy itp. Ja zaś kolacji nie jadam, śniadanie i obiad a potem coś sobie dziubię po trochu Dziś nie miałam żywcem czasu na jedzenie i ochoty też nie. Zazwyczaj jem o określonych porach i nie ze względu na proporcje tylko lepiej się czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Od roku nie możesz przytyć. Poczekaj do zimy. Zima to dobra pora na magazynowanie. Dwa kilo przytyłem ale na górze i rozłożyło się na klatkę, barki . Wtedy słabo jadłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 476 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Nie interesuje mnie Twoje imię podobnie jak rozmiar biustu Pisząc o drugim końcu świata, gdy widmok jest w Polsce, sugerujesz Amerykę Północną lub Południową, daleki wschód lub antypody (AUS, NZ) No ew RPA bo o to że piszesz z Afryki Środkowej Cię nie podejrzewam Myślisz o mnie i się nie wypieraj. Zauważyłam to w ubiegłym roku. Ale, że teraz cię wzięło na maksa to jestem przerażona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 707 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja bym zmarł na takiej diecie jak Twoja A jeszcze pięć gram kreatyny przyjąłem, bo brzuszki dzisiaj robiłem. To nie jest moja zwyczajowa dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 200 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Myślisz o mnie i się nie wypieraj. Zauważyłam to w ubiegłym roku. Ale, że teraz cię wzięło na maksa to jestem przerażona. Przecież jesteś na drugim końcu świata a ja w Polsce to co Cię tak przeraża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 707 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Seven napisał: Specjalistki prowadzą notesy ku temu przeznaczone z tabelkami kalorii. Woda tyle, gryz kanapki tyle a jogurt za dużo to dziś zjem pół. Nie chciałabym tak żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 476 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dwa kilo przytyłem ale na górze i rozłożyło się na klatkę, barki . Wtedy słabo jadłem... Malutko. Potrzeba czasu bo zmieniłeś troszkę wokół siebie. Sam wiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Myślisz o mnie i się nie wypieraj. Zauważyłam to w ubiegłym roku. Ale, że teraz cię wzięło na maksa to jestem przerażona. Zazdrosny frajer temu fikoły robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 200 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Zazdrosny frajer temu fikoły robi Tak wlaśnie jest ksysiu widmoku. Mój grzyb spod prysznica mówił to samo, zanim go amoniakiem z pracy nie poczęstowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: To nie jest moja zwyczajowa dieta Albo litr mleka mogę wypić zagryzając chałką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 476 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Przecież jesteś na drugim końcu świata a ja w Polsce to co Cię tak przeraża? Nie wiem. Ty. Cały ty. Że zechcesz bilet mi kupić od ręki żebym przyjechała do ciebie. Miły jesteś a to podejrzane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Tak wlaśnie jest ksysiu widmoku. Mój grzyb spod prysznica mówił to samo, zanim go amoniakiem z pracy nie poczęstowałem Chodzi o to że ludzie cię traktują jak intruza, bo jesteś toksykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 476 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Zazdrosny frajer temu fikoły robi Nie jesteś zazdrosny. Prędziej on chce mnie do trójkąta. Perwers. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, parabatai napisał: Dziś nie miałam żywcem czasu na jedzenie i ochoty też nie. Zazwyczaj jem o określonych porach i nie ze względu na proporcje tylko lepiej się czuję A ja dziś zjadłam dopiero pierwszy posiłek właśnie i troche mi lepiej bo aż słabo mi było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 200 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie wiem. Ty. Cały ty. Że zechcesz bilet mi kupić od ręki żebym przyjechała do ciebie. Miły jesteś a to podejrzane. No to nie musisz się martwić i możesz odetchnąć gdziekolwiek jesteś bo żadnego biletu Ci nie mam zamiaru kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Nie jesteś zazdrosny. Prędziej on chce mnie do trójkąta. Perwers. Ja mu młotkiem mogę wybić z mózgu te perwersję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: No to nie musisz się martwić i możesz odetchnąć gdziekolwiek jesteś bo żadnego biletu Ci nie mam zamiaru kupować A ty na męża się chcesz wbić czy na kochanka tutaj do nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 200 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: A ty na męża się chcesz wbić czy na kochanka tutaj do nas? Ani na jednego ani na drugiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Albo litr mleka mogę wypić zagryzając chałką Chałka z piekarni pyszna ale do niej wolę kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 200 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja mu młotkiem mogę wybić z mózgu te perwersję To jak z Jukonu będziesz bił ksysiu to w uj długi trzonek będzie musiał mieć ten młotek, żeby mnie w PL sięgnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 170 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, The Big Siur napisał: No to nie musisz się martwić i możesz odetchnąć gdziekolwiek jesteś bo żadnego biletu Ci nie mam zamiaru kupować Siurek, widziałeś? Lezak się przyznał, że ma maturę. Mitomania o 2 kierunkach studiów upadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Chałka z piekarni pyszna ale do niej wolę kakao Jak nie wypije zimnego mleka to robię z tego kakao Rogale z makiem jeszcze lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 476 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, The Big Siur napisał: No to nie musisz się martwić i możesz odetchnąć gdziekolwiek jesteś bo żadnego biletu Ci nie mam zamiaru kupować To znaczy, że mogę przy tobie czuć się swobodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 200 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał: Siurek, widziałeś? Lezak się przyznał, że ma maturę. Mitomania o 2 kierunkach studiów upadła Gdzie to wyznanie wisi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 306 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: To jak z Jukonu będziesz bił ksysiu to w uj długi trzonek będzie musiał mieć ten młotek, żeby mnie w PL sięgnąć Nie jestem Krzyś ćwoku doinformuj się i to była kpina z ciebie z tym młotkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 200 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Seven napisał: To znaczy, że mogę przy tobie czuć się swobodnie? To już jak uważasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 476 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Chałka z piekarni pyszna ale do niej wolę kakao Widziałam dziś chałkę z kruszonka na górze a kupiłam ciabattę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jak nie wypije zimnego mleka to robię z tego kakao Rogale z makiem jeszcze lubię Tylko zimne mleko lubię bo ciepłe nie lubię. Ciepłe tylko kakao. Rogale z makiem też się i lubię większość drożdżówek oraz precle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach