Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 psia mamaaa

Czy pies smierdzi?

Polecane posty

Go艣膰 psia mamaaa

Mnie osobiscie pies pachnie ;-) No chyba ze wytarzal sie w gownie albo jest mokry, ale tak ogolnie to lubie zapach psiej siersci, choc duzo ludzi uwaza, ze psy smierdza.Moze dlatego, ze jak moja mama byla w 8 mieiscu ciazy to trzymala naszego kundelka- szczeniaczka jeszcze wtedy- w autobusie pod plaszczem na brzuchu w ukryciu przed kanarem. podejrzewam, ze wtedy slyszalam bicie psiego serca i od tego momentu bylam stracona ;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak jak dupa pachnie
:O

Udost臋pnij ten post

moja pumka nie smierdzi,,, no chyba ze sie wytarza w jakiejs padlinie, gownie itp.. albo po deszczu...:P zaraz do lozeczka i pumeczka pod kolderke idzie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurwiona jestem
odk膮d si臋 urodzi艂am w moim domu by艂 pies. w towarzystwie ps贸w prze偶y艂am ponad dwadzie艣cia lat i jeszcze 偶aden mi nie 艣mierdzia艂. jak si臋 o psa dba to si臋 ma 艂adny zapach. wol臋 zapach psa ni偶 艣mierdz膮cej fretki, kt贸re ludzie potrafi膮 w domach trzyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhbjgjkgkuk
no niestety pies ma specyficzny zapach, dla jednych to smr贸d dla innych perfumy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psia mamaaa
ale lepszy niz ten od obszczanych niewykastrowanych kocurow, feee!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psia mamaaa
a ja lubie jak te, co maja plaskie nosy (boksery, mopsy) wydaja takie fajnie odglosy przy oddychaniu, to jest takie urocze :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terrorystan
ja uwielbiam zapach psich uszu, uczepi艂am si臋 ich ju偶 jako dziecko i do dzisiaj mi nie przesz艂o :D i w og贸le kocham psy, wi臋c dla mnie wszystko jest w nich urocze.

Udost臋pnij ten post

Ja mia艂am kiedy艣 psa, wiele lat temu, to by艂 m艂ody bokser i nie 艣mierdzia艂. Mia艂 taki specyficzny zapach, ale nie nazwa艂abym tego smrodem, po prostu pies, ale pies mojej kole偶anki... 馃槶 tak mu z pyska 艣mierdzi, jakimi popsutymi, surowymi rybami, 偶e a偶 na wymioty bierze i nie spos贸b nie wykrzywi膰 twarzy jak tak chuchnie czasem :O My艣l臋, 偶e to zale偶y od tego czym karmi si臋 psa i w jakim stanie s膮 z臋by psa, czy nie ma na nich kamienia, bo zapach od sier艣ci, to wystarczy utrzymywa膰 j膮 w czysto艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkm
Koty wysterylizowane s膮 absolutnie bezwonne. Psy przy nich maj膮 jednak charakterystyczny zapach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ibiubbipiuo
ja mam syberiank臋 husky i ona nigdy nie 艣mierdzi! zawsze jest czysta nie wiem jak ona to robi ale nawet ja wr贸cimy ze spaceru po b艂ocie to nie ma nawet 艂apek brudnych! taka super rasa :)

Udost臋pnij ten post

To tez zale偶y od psa, niekt贸re wydzielaj膮 bardziej nieprzyjemny zapach, inne mniej. Dobrze by by艂o od czasu do czasu k膮pa膰 takiego psa, albo przynajmniej u偶ywa膰 suchego szamponu, nawet chyba ta druga opcja lepsza. Mo偶na dodatkowo u偶ywa膰 olejku herbacianego - on neutralizuje nieprzyjemny zapach i jest bezpieczny dla zdrowia psa.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 raczej jestem psiara i wed艂ug mnie psy nie 艣mierdz膮. Ale nie mog艂abym w domu trzymac fretki, ich zapach jest dla mnie nie do zniesienia :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ar-en-a
No napewno nie pachna ;) Ale przeciez jest teraz strasznie duzo wszelakich od艣wieaczy jak chociazby ten nowy Ambi Pur Freshelle,kt贸ry najpierw eliminuje nieprzyjemny zapach a p贸藕niej zast臋puje go przyjemn膮 woni膮.Wiec mozna sie jakos wspomagac.

Udost臋pnij ten post

Du偶o zale偶y od 偶ywno艣ci te偶 :) No i jak si臋 psa za cz臋sto k膮pie to b臋dzie 艣mierdzial wbrew pozorom poniewa偶 ka偶dy pies wydziela sw贸j zapach, zostawia zapachowe 艣lady na spacerze itd. je艣li jest cz臋sto k膮pany, zmywa si臋 z niego zapachy, produkuje tego wi臋cej i intensywniej. M贸j pies nie 艣mierdzi wg mnie. Jak przychodzi kto艣 do mnie, kto nie ma psa w domu to te偶 nigdy nikt nie powiedzial, 偶e czu膰 psem w domu. Natomiast moja mama ma shih tzu i jak do niej si臋 wchodzi to nawet ja czuj臋 nieprzyjemny zapach :o inni ludzie te偶 偶e psem 艣mierdzi a ona nie czuje tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 whipeciara
pieski nie 艣mierdz膮 ... maj膮 sw贸j zapach tak jak i ludzie go maj膮 ale jak si臋 o psiurka dba to nie 艣mierdzi !!!

Udost臋pnij ten post