Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elvira somienna

pytanie do użytkowników n-k

Polecane posty

Gość elvira somienna

co się stanie z profilem jeśli umrzecie ? np za 10 albo za 60 lat ? będą pisać informacje o pogrzebie itp ? czy członkowie rodziny będą wysyłać informację do działu o likwidację profilu i przedstawią zeskanowany akt zgonu ? jak to będzie wyglądać ?

Gość OIOM
za 60 lat to n-k moze mnie juz dawno nie krecic :P a na serio - to chyba rodzina pisze do adm, albo ma przypadkiem hasla i zawiesza profil chjyba :o

Gość ajrony
za 10 lat to tego debilstwa już nie będzie, a przynajmniej taką mam nadzieję a poza tym to faktycznie - masz problemy, jak umrzesz to raczej będzie ci już wszystko jedno, czy masz profil na nk czy nie :o

Gość mojej mamy
znajoma zmarła ale synowie mieli chyba haslo bo moja mama dostala od nich wiadomosc ze mama zmarla kiedy pogrzeb itd,jej konto dalej istnieje

Gość elvira somienna
czytałam kiedyś dialog na forum klasowiczek pewnego liceum to było wstrząsające babeczki ok 47 lat umawiały się na spotkanie i juz było wszystko omówione i nagle..... pisze córka jednej z nich, że mama wczoraj umarła i powiadomi o pogrzebie normalnie szok jak to czytałam :-O

Gość elvira somienna
no właśnie ale jak nikt z rodziny nie ma hasła to nic nie zrobi mnie to zastanawia, bo w końcu każdy kiedyś umrze i ci użytkownicy będą musieli powiadamiać się nawzajem