Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśśśśś

czy jemu zależy?

Polecane posty

Gość kaśśśśś

Znałąm go dlugo jednak tydzien temu spotkalismy sie w barze i jakoś tak wyszło że się całowaliśmy. Myślałam, że zapomni o tym, bo był pijany, ale jednak jakoś znalazł mój nr gg i napisał do mnie, później pare razy się spotkaliśmy i on już pisał do mnie na gg "kochanie", "słoneczko" itd, całowaliśmy sie, zachowywaliśmy się jak para chociaż do końca nie wiem czy tak jest czy nie, bo jakoś przez ten tydzień nie rozmawialiśmy o tym. Niedawno dwa dni się nie odzywał o wczoraj napisał do mnie "kochanie, co tam?:)" no i tam mu odpowiedziałam, że dobrze bla bla, nawet fajnie sie rozmawiało po czym poszedł z gg, dał opis ze śpi i nawet sie nie pożegnał:/ Dzisiaj wyjechał do innego miasta i w opisie ma, że wróci za tydzień, ale mnie o tym nie poinformował:( Co ja mam o tym myśleć? Czy jemu zależy, czy nie? I czemu do cholery tak mnie olał, że nawet nie napisał, że wyjeżdża?:(

Gość gitarra
może ma więcej "słoneczek" ? :O

Gość kaśśśśś
raczej nie...

Gość kaśśśśś
to co w takim razie należy zrobić, żeby zależało?

Gość kaśśśśś
zresztą cały czas mi sie wydawało ze to jemu zależy, bo on chciał sie ze mną widziec, ja tak bardziej neutralnie

Gość Albo jest
tak egoistyczny albo ma kilka dziewczynek z gg albo na spotkania. Przemysl to i pogadaj z nim jak to wlasciwie z wami jest.

Gość lalineczka
jakoś nie za bardzo to widzę...Nie wygląda, żeby mu jakoś specjalnie zależało ale przecież to dopiero poczatki znajomości. Nie lataj za nim, nie pisz pierwsza, nie pokazuj że ci zależy...i spokojnie wszystko rozgrywaj. Czas pokaże czy coś z tego będzie...

Gość lalineczka
myslę, że za wcześnie za poważne rozmowy i oczekiwanie jakiś deklaracji z jego strony, może zwiać jak go przyciśniesz już teraz.