Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka267

OSZUSTWO CZY CO????

Polecane posty

Gość inka267

Dziś był u mnie w domu przedstawiciel tej firmy.Chciałam zaciągnać u nich pożyczke w wys.500zl.Telefonicznie zostałam poinformowana ze nie bedzie zadnych problemow I co sie okazuje. Pan przedstawiciel przygotował umowe i dal mi ja do podpisania i tu okazalo sie ze na umowie widniala kwota pożyczki 2500zl!!!!gdzie prawidlowo chcialam pozyczyc tylko 500zl!!!!Pan zacząl tlumaczyc ze to takie zabezpieczenie,bo gdybym nie splacila zaden sad nie bedzie zaczynal egzekucji dlugu gdy bedzie taka niska suma. Przerazilo mnie to ze np.po miesiacu gdy poszlabym splacic pozyczke 5oozl plus odsetki 160zl firma ta moglaby zadac ode mnie kwoty 2500zl czyli takiej jaka widnieje na umowie.Przedstawiciel zapewnial ze tak napewno sie nie stanie,ale ja dla spokoju zrezygnowalam z uslug tej firmy. mam pytanie .Czy ktos z was bral u nich pozyczke?I czy takie formulowanie umowy jest wogole legalne???? Dla mnie to wyglada na zwykle oszustwo.

Gość szysz
oszustwo jak nic i co podpisałas??????????

Gość ja Cie uratuje
Pożyczki bierze się w banku, a nie w szemranych firmach...

Gość inka267
Zmieniłam temat topicu pierwszy byl ACTIVA 500 POŻYCZKI OD RĘKI

Gość ebambiiiiiiii
nigdy nie podpisuj nic takiego. potem naliczaliby odsetki od 2500... normalne oszustwo ale nie piszesz jaka to firma

Gość inka267
Właśnie nie podpisałam ,ale zastanawia mnie to czy takie firmy moga tak konstruowac umowy???Całe szczęście że przeczytałam najpierw co podpisuję,ale wiem ze nie każdy tak robi.