Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o opinie

Opinie o sukience

Polecane posty

szkoda ze nie widac gory ale uwazam ze jest super-delikatna i szykowna zarazem!

Gość Prosze o opinie
niestety nie mam zdjęcia góry, ale dekolt w delikatną łódkę. Mnie tez się bardzo podoba- dziewczyna wygląda elegancko.

Gość kolosanka
ładny dół, góra jak dla mnie za skromna, tylko wydaje mi się ze ten pas przez środek bedzie optycznie skracać sylwetkę.

najlepij byloby ja zmierzyc czy bedzie ci pasowac-ale generalnie mi sie podoba!jest inna niz inne...najskromniejsze sa najladniejsze taka prawda!

Gość kotka222
taka zwykla a ile kosztuje

a co za roznica ile kosztuje?jak jest ladna i sie podoba to jest wazne a nie ile kosztuje!co za bezsensowne pytanie!

Gość Prosze o opinie
pojecia nie mam ile kosztuje. Ale z tego co koajrze (moge sie mylic) to jest sukienka szyta wg pomyslu panny mlodej. Chyba ze ktos ma linka do podobnej to prosze wkleic.

Gość karinanowa
jak dla mnie to aż za skromna chociaz sama wybrałam raczej skromna suknie

Gość aniamaniafrania
świetna! jedna z niewielu zamieszczanych tutaj, która mi się podoba... ja też jestem z tych im prościej tym lepiej i jestem absolutnie antybezowa, a ta jest bardzo fajna, bezpretensjonalna :)

Gość AAAKORAAA
ja jestem zwolenniczka minimalu, wiec super, tylko nie widac gory, ale dol bardzo ladny

Gość upppppppppper

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie mam nic przeciwko pieknym sukniom bardzo strojnym itd ale ta sukienka jest ladniutka...no i nie od rzeczy to pytanie o cene bo jakbym miala zaplacic za jakas tam kilka-kilkanascie tysiecy a mialabym do wyboru te to bym sie chwili nie zastanawiala!

Gość psssssssssssssssssssss
Wiesz sukienka nie jest brzydka,piękna też nie...Po prostu na maksa przeciętna..będziesz w niej wyglądała ładnie ale nie pięknie...Jeżeli powalasz urodą to oki a jeżeli nie to ona (sukienka) Cię nie przyozdobi...C

Gość od razu widaćże
psssssssssssssssssssss to "beza" ;-). Wiesz co to jest klasyczne piekno? Albo samo słowo- klasyczny?

Gość najpiekniejszy
model jaki widzialam na kafe. niech sie chowaja wszystkie sinceriti i lisa ferery ;-)

Gość pssssssssssssssssssssssssss
a po czym wnioskujesz,że gustuję w bezach?????po tym,że nie podoba mi się ta suknia????Jeżeli tak to gratuluję...

Gość pssssssssssssssssssssssssss
dla Ciebie prześcieradło jest też pewnie klasyką:)

Gość opinia o sukience
Czasami mam wrazenie,ze dziewczyny specjalnie zle doradzaja!!!!Przeciez ta sukienka jest nie specjalna,wyglada jakby juz swoje przeszla;)Jak dla mnie poszukaj czegos innego.pozdrawiam

Gość aniaiaia
jak dla mnie nic specjalnego chociaz lubie proste suknie. Jest zwyczajna i nie powala chyba że jak ktos napisał wyzej jestes bardzo ładna to moze byc inaczej to swiadkowa bedzie wygladac lepiej niz ty

Gość nienienienie
bezpłciowa jakaś ta sukienka

Gość same zwolenniczki
"minimalizmu", to kto w takimr azie kupuje te wszystkie bezy...?? Jeśli jest tak, jak piszecie, to w salonach ich nie powinno być... :P

Gość piekna jestbo
klasyczna suknia, a tu się sroki zleciały którym wszystko musi się świecic :-).

Gość cudna
cudna suknia

ładna.. ale jakas taka 'za skromna':) uwierz mi ze ja szukam WYŁĄCZNIE skromniej i prostej sukienki ale ta Twoja to juz taka za skromna... a bedziesz w niej jak przyslowiowa ksieznkiczka?:) bo t jest wazne!:) moja kolezanaka jak mierzyla suknie to w tych bezowatych i z choinkowa ozdowba wygladala tragicznie! .. ale w tym skromnych juz sliczie.. natiomast jakzalozyla taka prosta najprostasza na swiecie (coj jak twoja) to wygladala jakos tak blado...

Gość olkuyiu
ja mozna powiedziec ze jest ,,za skromna''? to tak jakby powiedziec ze jest ,,zbyt piekna'' . Dla mnie jest przecudna