Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o opinie

Opinie o sukience

Polecane posty

Gość chantall27
bez przesady z tą skromnością. To zwykła sukienka tyle, ze w białym kolorze. Wszystko nalezy robić z umiarem ze skromnoscią tez nie nalezy przesadzać. w takiej kiecce będziesz najgorzej ubrana wsród wszystkich obecnych na weselu, a przydałoby sie wyuglądac choć troche lepiej niz wystrojona stara ciocia Stasia :P

Gość do chantall27
ładnemu we wszystkim ładnie :-). A jak jesteś paskudna to Ci anwet beza nie pomoze i ciocia Stasia i tak cie bedzie na glowe bic ;-)

Gość aniamaniafrania
to zeby dziewczyna wygladala lepiej niz "wystrojona ciocia stasia" musi miec na sobie warstwy tiulu i pelno bezowatych dodatkow??? a nie moze po prostu wygladac dobrze i skromnie na zasadzie kontrastu? :) ja bym nie chciala wygladac na swoim slubie jak "przyslowiowa ksiezniczka", bo czulabym sie przebrana a nie ubrana poza tym jesli ktos ma delikatna urode to nie powinien przesadzac z dodatkami LESS IS MORE - jak mawial Mies van der Rohe :D

Gość nikkkaa
eee ja mam skromniejsza

Gość kokolina_mia
a mi się ona nie podoba, lubie minimalizm ale bez przesady, jeste takie smieszne słowo "ślubne" ... wiec ja bym wlasnie powiedziala ze wolalabym suknie prostą ale bardziej ślubną bo ta mi odrobinę habit przypomina ale to tylko moje osobiste wrazenie... Ktos pyta o opinie wiec ja tylko odpowiadam

Gość przepiękna delikatna
cudna suknia. a poza tym slubne zdjecie super :-)