Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.87

problem mojego chłopaka... help

Polecane posty

Gość ona.87

mam takie pytanie do kogos kto sie na tymmoze znac... w trakcie stosunku zdarza sie nam ze penis poprostu opadnie albo moj chlopak nie moze dojsc...wtedy dopiero szybka stymulacja reka albo oral doprowadza go do orgazmu. Zaczal mi ostatnio mowic ze pewnie jest chory albo cos bo nigdy wczesniej nam sie to nie zdarzalo... a odkad zaczal o tym myslec to jest jeszcze gorzej... wie ktos jak mozna mu pomoc??? tylko prosze piszcie powaznie... nie chce tu glupich komentarzy... a do lekarza nie udlao mi sie go zaciagnac...:/

Gość ona.87
???

Gość Xszdfcazfc
do urologa idźcie razem albo powiedz swojemu facetowi żeby poszedł prywatnie

Gość ona.87
ale ja bym go tam chyba sila musiala zaciagnac i jeszcze do gabinetu wciadnac...

Gość ona.87
dodam ze ma 25 lat

Gość znieczulenie nie zadziala
ja chyba wiem co mu jest proszę cię musisz z nim pogadac, ja mialam podobny problem:( ale sie udalo:D byc może twój chlopak onanizuje sie i umie dojsc tylko stymulacją ręczną albo ustną,a nie pochwową... byc moze tu jest problem?:(

Gość znieczulenie nie zadziala
powiem jak bylo ze mna...:P otóż faceci mnie calowali,lizali i robili cuda na kiju- a ja kamień!!! TYLKO MNIE ZNIECHECALI,za to w srodku stosunku sama sie dotykalam i od razu dochodzilam w ciagu 30 sekund:P po pewnym czasie wynalezlismy jedna pozycje i on mnie dotykal tak jak ja siebie sama i pomoglo onanizm mi popsul:(

Gość albo albo albo
pisałam gdzie indziej. Ale ta dziewczyna może mieć racje.Jeśli to nie stresy to może być onanizm. Tylko dlaczego zrobiło sie teraz,a nie wcześniej

Gość ona.87
juz o tym z nim rozmawialam... on naprawde sie nie onanizuje... jestem tego pewna... a pozatym sam mi juz mowi ze ma problem i zebym mu jakos pomogla bo sie boi ze mnie straci