Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinka_katarinka

BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ!

Polecane posty

Gość katarinka_katarinka

Nigdy nie odpowiadacie na żadne z moich pytań! Nie wiem czemu? Chyba poprostu trafiam na zły moment i jakiś inny wątek absorbuje społeczność! Wybaczcie nowy wątek! Ale już poprostu odchodzę od zmysłów, niech mi ktoś odpowie! Ludzie no pomóżcie! No więc czytam: " Z teorii wynikało, że ilość wypromieniowanej energii jest proporcjonalna do czwartej potęgi częstości promieniowania, a to oznaczało, że ciało powinno promieniować znacznie więcej energii w pasmie ultrafioletu niż w zakresie światła widzialnego i to niezależnie od temperatury. " No ale wiadomo przecież ze w rzeczywistych pomiarach i eksperymentach pojawiają się rozbieżności od tej reguły! Nazywa się to katastrofą w nadfiolecie, ale za cholere nie mogę znaleźć skąd te rozbieżności! Znów spać nie mogę przez to! Pomocy!

może zadaj łatwiejsze pytanie bo jest środk nocy i nikomu myślec się nie chce albo nie wiedzą o co ci chodzi tak jak ja :)

Gość katarinka_katarinka
chyba się załamię... czasem wieczorem już leżę sobie błogo, już prawie zasypiam i w mojej głowie pojawi się jakieś zagadnienie czy wyprowadzenie i wstaje i do rana nie umiem zasnąc przez nie :/ I wsaje i zaczynam szukać w ksiażkach i sieci i przeróżnych pismach aż go nie rozwiążę! Koszmar!

Gość katarinka_katarinka
up up up może jednak ktoś wie!

Gość katarinka_katarinka
up

Gość katarinka_katarinka
jednego tylko mam ale już śpi :/ Może go obudzę i się spytam czy wie. Ale troche mi go szkoda bo w sumie wstaje o 4.30.

Gość katarinka_katarinka
normalnie wyjdę z siebie, jakie w tym necie są śmieci nawet sobie nie wyobrażacie. Nigdzie nie pisze nic konkretnego! A tą cholerną Wiki chyba zaraz zablokuje na amen.

Gość kocicacipcip
z deklem to Ty masz wszystko ok?? o czym Ty w ogóle pierdolisz? jakieś nadfiolety buahahahah co Ty jakiś oxford kończysz czy co?

Gość nadfiolet
kochana ty smigaj do lekarza bo to jest jakas nerwica, serio ci mowie