Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola-pola

ILE WAŻNA JEST RECEPTA NA TABL ANTY????????

Polecane posty

Witajcie, ile ważna jest recepta na tabletki anty? Miesiąc czy 30 dni? Czy zrealizuję dziś receptę wystawioną 5.02.09??? POMÓŻCIE z góry dzięki :)

aha. Czyli nie uda mi się dziś zrealizować tej recepty wystawionej w dniu 9.02.09??

Gość kada recepta ważna jest
30 dni. Na antybiotyki tydzień

znajdź podobny długopis i przerób na 19 :)

***kada recepta ważna jest*** masz rację;) a problemu z tym mieć nie będę bo to czarny długopis :D

Gość buahahhahah
" znajdź podobny długopis i przerób na 19 " to jużbędzie wedle prawa fałszerstwo dokumentu zagrożone karą pewnie do 5 lat więzienia :P

Gość Aleksandra 8008
Ja mialam taki problem i po prostu zaplacilam pelna kwote bez refundacji zamiast 16 zł dałam 40 zł i dostałam anty

Aleksandra 8008 - tylko to jest antykoncepcja nierefundowana i niestety nie mogę zapłacić pełnej kwoty bo i tak ją płace ale antykoncepcja jest tylko na receptę a nie mogę czekać do mojego prywatnego ginekologa bo dziś muszę wziąć tabletkę. Ale w końcu dodzwoniłam się do mojej apteki gdzie przez neta zamówiłam tabletki i mam je tam odebrać i powiedziała że mogę jeszcze dziś je zakupić spokojnie ;)

do buahahhahah Już nie bądź taki święty/a bo żywcem do nieba pójdziesz :)

Gość uriuetrrtrr
Mi tez sie zdarzylo raz zmienic datę na recepcie. Zapomnialam wykupic wczesniej i przerobiłam sobie:D Nikt się nie zorientował:D

ja nieraz dostawalam recepte bez wpisanej daty - oczywiscie na prywatnej wizycie , i sama wpisywalam to co mi potrzeba .

Gość djhs
Na przyszłość proście swojego ginekologa, żeby wypisał wam recepty, ale bez dat. Mój tak robi. Idę do niego raz w roku i on wypisuje mi recepty na cały rok, nie umieszcza na nich dat, więc idę wykupić kiedy akurat mam pieniądze i datę dopisuję sama;)

Gość Złoleś
na przyszłość... recepta ważna jest 30 dni... ale jak ma sie recepte na 3 opakowania, to przy wykupie 1 można wźiąć odpis. :D I tak wydłużyć sobie termin realizacji... :D

o dzięki dziewczyny to jest myśl:) jak za 3 miesiące będę szła znowu na wizytę to go o to poproszę, chociaż nie wiem czy się zgodzi bo on i tak mi wpisuje recepty na 6 opakowań albo na 3