Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona ja

ciąża i ustępujące objawy?

Polecane posty

Gość zaniepokojona ja

jestem w 8 tc i od jakichś trzech dni niektóre obajwy, które były nasilone we wcześniejszych tygodniach staly się dużo lżejsze. Wczesniej było mi całymi dniami mdło, a teraz powoli przechodzi, piersi rano i w ciągu dnia bolą troszkę mniej (ból troche się nasila wieczorem) i nawet powoli przechodzi wstręt do słodyczy. Niepokoi mnie ta sytuacja, bo podobnież takie rzeczy ustają około 12 tc. Czy któraś z Was miała lub ma podobnie?

kobieta to nie zegarek szwajcarski, nie bedzie tak jak w ksiazce reagowac.... ja w 1 ciazy w ogole nie mialam objawow, pobolewal mnie brzuch tylko, teraz natomiast jest mi wciaz niedobrze, mdli mnie, zas brzucha w ogole nie czuje, chociaz widze, ze rosnie, piersi tez byly cicho, od kilku dni dopiero sa wrazliwe.... wiec jak widac kazda z nas reaguje roznie... jesli sie martwisz, idz na usg, ale moim zdaniem nie masz powodow....

Gość zaniepokojona ja
dziewczyny, żadna z Was nie pamięta jak to było, czy te objawy słabną z czasem?

Gość wrrrrr
ja jestem w 6tc i mam takie same objawy tylko ze piersi bola mnie okropnie dalej i plecy itp

Ja do około 12 tyg źle się czułam. Byłam zmęczona, bolał mnie brzuch i wymiotowałam. Potem było już tylko lepiej! Energia wróciła (było jej nawet więcej niż dawniej) i apetyt, a nudności poszły w zapomnienie. Jedynie brzuch mnie pobolewał cały czas, co skończyło się w 7 miesiącu przyjmowaniem tabletek na podtrzymanie ciąży( fenoterol i isoptin)...ale mały urodził się zdrowy ( tylko malutki był) :)

u mnie prawie w ogole nie bylo objawow. Na samym poczatku bolaly mnie piersi, pobolaly moze jakies 2 tygodnie.Brzuch bolal mnie tak jak na okres, ale tez przeszedl po jakis 2 tygodniach. Mdlosci nie mialam wcale, zadnych zachcianek..nic. I tak praktycznie do tej pory, gdyby nie kopniaczki, nie wiedzialabym, ze jestem w ciazy ;)