Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguniona

dlaczego on taki jest ?? czy to normalne?

Polecane posty

Gość zaguniona
a myslisz ze ja co ? moglabym godzinami lezec z nim i sie przytulac ,kiedys mi prawie usnal jak lezelismy wtuleni i go po glowie glaskalam hehe ale musialam do domku wracac :( ale jak to zrobic zeby on byl pewniejszy siebie przy mnie ? zeby nie konczylo sie na trzymaniu za raczke , i to tez nie za dlugo trwa..

Ja też tak miałam na początku!!!!! Facet nie chciał sie za często spotykać, tłumaczył,że \"teraz mamy czas dla siebie\" a za 3 dni sie spotkamy. Ten czas pożytkował na wizyty u rodziców,albo zwykłe byczenie sie po pracy, bo jak twierdził - bywał baaardzo zmęczony. Bywało,że spotykaliśmy się tylko w weekend, bo np. w pn.,wt kończył pracę póżniej, a we śr i czw. był tak zmeczony po pracy,ze musiał odpoczywać. Różnie się działo.... już nawet podejrzewałam go o zdradę - bo co to za tłumaczenie,że odpoczywa.... dzwoniłam, sprawdzałam, płakałam i cierpiałam.... Pomogły rozmowy. Z nim w ogóle na początku było kiepsko :D mało przytulał, nie mówił o uczuciach no i jeszcze te rzadkie spotkania. Nauczyłam go wszyskiego :) Teraz częsciej niż ja mówi że kocha, non stop przytula no i wciąż dopytuje kiedy sie spotkamy. Już niedługo, bo za parę dni przeprowadzam się do niego. :) juz 2 lata ejsteśmy razem.... Nie zamartwiaj się, może z Wami bedzie tak,jak z nami? Powodzenia

Gość zaguniona
czyli spokojne rozmowy takie szczere ? ktory facet to lubi ?:P nie dziekuje nie zapeszam : )

:) dominikana gratuluję wytrwałości i wporzo faceta:) zazdroszczę ci szczęscia w pozytywnym oczywiście znaczeniu:)

Gość zaguniona
chyba nikt mi nie odpowie jak dodac smialosci facetowi :P

Gość zaguniona
on nie przepada przynajmniej narazie .. ale czasem go mecze:P i nie ucieka ;) mimo ze tego nie lubi:P

Gość ciemna strona
wydaje mi się że to nie jest ten którego szukasz. jaśli teraz kiedy się poznaliście i jesteś nim zauroczona on nie ma chęci na codzienne spotkania to znaczy tylko tyle że jego nie pochłonąl ten związek tak jak ciebie. ty szukasz kontaktu chcesz z nim być szukac bliskości i poznawać go głębiej. on chce tylko tego co już zna i żeby się nie znudziło to sobie to dawkuje...

Gość zaguniona
ciemna strona.. On nie ma czasu a nie chce .. siedzi do pozna na uczelni treningi 3 razy w tyg i jeszcze musi sie zajmowac domem..

Gość do zagunionej
Nie sluchaj, moze z czasem po prostu zaczniecie sie czesciej spotykac :) Vampire moze dobrze ze nie spotykach takich kobiet, bo by Cie zadusily z czulosci :P

Gość lalineczka
Zakochany facet chce sie widywać bez przerwy, zabiega o kontakt, rozmowę, pisze i dzwoni. Może on po prostu dopiero zaczyna się w tobie zakochiwać? To dopiero miesiąc. Pewnie z czasem zblizycie się do siebie lub wręcz przeciwnie, znajomość sie rozpadnie.

dzięki :) Hehe.... no dobra, przyznam się, nie zawsze to były takie spokojne rozmowy ;) tzn. jeśli chodzi o wyznawanie uczuć i przytulanie to tak, zazwyczaj młotkowałam go,powatarzając tysiąc razy że potrzebuję więcej czułości, że raz powiedziane "kocham" nie wystarczy (on na serio tak myślał!!!:) ) Ale jeśli chodzi o te spotkania...heh..no coż...bywał płacz i zgyrztanie zębów :D Najczęściej podczas okresu nie mogłam się powstrzymać od robienia awantury pt; "skoro tak stawiasz sprawę, to od dziś spotyakmy się raz na 2 tygodnie w weekend". NAjbardziej chodziło o to,że ja mimo zjazdów na uczelni potrafiłam znaleźc czas na spotkanie, a on zawsze je "dawkował". Stwierdziłam,że z jakiej racji to ja mam wciąż zabiegać o spotkania? Chodzić niedospana, uczyć się po nocach,żeby w dzień mieć czas na spotkanie z nim? Buntowałam się.....oczywiście wcale nie chciałam widzieć go tylko raz na 2 tygodnie.....chyba bym umarła z tęsknoty ,ale....no cóż trzeba było zastosować jakiś foch ;) :D

Gość zaguniona
ja wiem jak sie zachowuje przy mnie :) i wiem ze jest niesmialy tylko chce sie dowiedziec jak mu pomoc zeby taki nie byl :) ale chyba nikt mi na ten temat nie odpowiada

Gość lalineczka
dominikananana , dobry foch nie jest zły;) byle nie przesadzić...Też stosuje fochy i też przed okresem jestem nie do wytrzymania....

Gość do zagunionej
zaguniona rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, no i pokaz mu, jak milo jest czasami sie poprzytulac, jak juz zaczniecie, to powiedz mu, ze tak jest Ci wspaniale:)

Gość lalineczka
zaguniona, no a jak się ma przy tobie zachowywać? wiadomo, że dobrze. Ważne jest też jak się zachowuje, gdy cię nie ma i nie chce mu się do ciebie zadzwonić lub z tobą spotkać choć na chwilę. Nieśmiałość go tu nie tłumaczy.

no właśnie, nie słuchaj tych głosów - że już mu się znudziłaś i nie ciekawią go spotkania z Tobą. A moze nie chce wypaść na napaleńca? :) Mój np. miał jakąś tam traume po poprzdnim związku i nie chciał zbyt szybko pokazywać że mu zależy tak bardzo.... A może ma jakieś swoje przyzwyczajenia, może chodzi na siłownię, albo spotyka sie z kumplami? Moze nie chce do końca tracić swojej wolności. Heh, dla mnie to też było dziwne,zawssze wydawało mi się,że to na początku pary chodzą "przyklejone do siebie" i nie widzą świata poza sobą..... ale rzeczywistość bywa inna....

Gość zaguniona
dominikanana jak tak mowisz o tej nauce w nocy, braku czasu na sen ... to jakbys mowila o mnie bo ja mimo treningow ,nauki czy innych znajomych potrafie znalezc dla niego czas zawsze , nigdy nie bylo tak ze 'nie dzis nie moge' nawet raz powiedzialam ze skoro wracal o 21 gdzies niedaleko mnie to mogl sie spotkac dac buzi przytulic i pojechac dalej.. ale nic.. moze miesiac to jeszcze krotko

ehhhh mnie by takie kobiety nie zadusiły czułością, facet tez tego potrzebuje;) i przynajmiej nie musiałbym prosic o spotkania, aby dłużej zostawały, same by się o to prosiły;)

Gość do zagunionej
Vampire od dzisiaj jestes moim idealem :P Mezczyzni powinni brac przyklad z Ciebie :))

Gość zaguniona
po poprzednim zwiazku mowisz.. on tez ma cos takiego jesli chodzi o to okazywanie uczuc.. jak mam zaczynac takie rozmowy zeby nie mysla sobie ' znowu zaczyna' np :D lalineczka to co go tlumaczy ? nie ma kasy narazie wiem o tym.. ale jak wraca do domu to pisze z gg albo na gg jak jestem..

:d oj, ja przed okresem - a czasem i w trakcie jestem nie do wytrzymania :P Robię awantury albo płaczę z byle powodu. No i fochy..... tylko że po 2 latach on już sie przyzwyczaił i nawet nie robi to na nim większego wrażenia..... ale to też dobrze, bo jeśli byłoby inaczej chyba by już ze mna nie był :)

zagubiona gdybym był ideałem to kobieta którą kocham by ode mnie nie odeszla;)

Gość zaguniona
Vampire moze jej ideal jest inny , albo nie byla Ciebie warta ..

raczej to pierwsze;) ale już sie tak tym nie przejmuję - nie była tą jedyną, znajdę ta prawdziwą która na mnie czeka i zostanie ze mną do końca;) - gdzieś tam jest;)

Wiesz, szczerze mówiąc to na razie daj sobie spokój z tymi rozmowami o okazywaniu uczuć. Na razie wypracuj częstsze spotkania. Miesiąc to mało... jeśli zaczniesz go cisnąc na wszytko na raz, facet poczuje się "usidlony" i jeszcze nie daj Boże ucieknie ;) Ja najpierw wyrobiłam w nim nawyk częstszych spotkań i przejmowania incjatywy - tak, by on sam z siebie pytał kiedy się spotkamy, co bedziemy robić itd. Potem wzięłam się za częstotliwośc przytulnia. A dopiero po pół roku usłyszałam pierwsze "kocham" - 2 dni po moim wyznaniu. Potem długo długo nic..... no i zaczęłam z niego wyciagać te kocham coraz cześciej, spokojnie tłumacząc, że jestem kobietą, że potrzebuję zapewnienia o uczuciu/....

Gość zaguniona
na pewno jest ; )

;) nom dominikana ma racje mesiac to malutko, powolutku powolutku dawaj mu do zrozumienia jakie masz potrzeby;)

Gość zaguniona
to nie jest trudne i wykonalne ale ja jestem niecierpliwa :P cos wymysle :) dominikananana a co zrobic zeby poczul sie pewniejszy siebie w mojej obecnosci ? zeby nie bal sie ze go odtrace np jak bd chcial buzi czy sie przytulic ?