Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0_inka_0

Czy jesteście zezdrośni o byłych facetów swoich dziewczyn

Polecane posty

Gość 0_inka_0

Czy jesteście zazdrośni o byłych facetów swoich dziewczyn? – pytanie do wszystkich męszczyzn na forum. Błagam odpowiedzcie, jeśli tak napiszcie dla czego i napiszcie też ile macie lat. Proszę to dla mnie bardzo ważne. I proszę o mądre odpowiedzi. Ja mam 18 lat mój narzeczony 25, pytał się mnie kiedyś czy jest moim pierwszym, czy byłam przedtem dziewicą, powiedziałam mu że raz kochałam się ze znajomym i to był mój pierwszy raz, potem byłam 3 miesiące z kolegą, ale nie kochałam go, uprawialiśmy sex analnie. I on się wściekł, stwierdził że na pewno jestem łatwa i będę go zdradzać (a to nie prawda, ja bardzo go kocham, jesteśmy już razem 2 lata, nigdy go nie zdradziłam) Wściekłość już mu przeszła ale wypomina mi to za każdym razem gdy się kłócimy i czuję że ma o to żal….

Gość inka. . . .
odpiszcie

Gość z calym szacunkiem....
... ale jestes slepa. Jak mozesz byc z facetem ktory wypomina Ci cos takiego? Zanim zaczelas z nim byc mialas wlasne zycia, mialas prawo robic co tylko chcesz. A on co? prawiczek, ze wypomina Ci cos takiego??? niecierpie hipokryzji takich facetow, chca dziewicy podczas gdy sami maja mase zaliczonych panienek... Powinnas sie zastanowic czy chcesz byc z kims takim, bo jesli juz zachowuje sie w ten sposob to zastanow sie co bedzie pozniej. Bedzie traktowal Cie jak swoja wlasnosc, jak przedmiot...

Gość zamyslony
raczej nie.... ale lepiej nie opowiadac swojemu facetowi takich histori. Co bylo a nie jest nie pisze siew rejestr. Z tym analem to jednak przesadzilas???? chyba mnie tez to by lekko zdraznilo. Zaoszczedzcie sobie szanownie panie takich szczegolow.

Gość inka. . .
sam pytał, więc powiedziałam... a teraz ja widzę że mu przykro. chce to naprawic ale niemam jak...

Gość inka. . .
czemu on jest zazdrosny, kocham go... a tamto się nie liczy dla mnie, skąd u niego tyle żalu o to do mnie? Naprawde mi na nim zależy, kochamy się, jesteśmy razem 2 lata

Gość inka. . .
ej, jest tu kto?

Gość z ciekawosci
tak z ciekawosci spytam: czy przypadkiem nie jestes z Ostrowca?

Gość onanista7643
0_inka_0 - zwykla szmata z Ciebie patykiem bym cie nie dotknal!

Gość inka. . .
ja jestem z gliwic

Gość inka. . .
zero odpowiedzi, myślałam że pomożecie :(

Gość z ciekawosci
a na jaka odpowiedz liczysz? faceci sa z natury zazdrosni o bylych. trzeba bylo nie opowiadac o analnych przygodach. z drugiej strony koles tez musi byc tepy w wieku 25 lat najpierw o to dopytywac a pozniej psyche robic. jesli mu nie pasuje niech odpusci a jak pasuje to w czym problem. przy mojej pierwszej dziewczynei sam sie dopytywalem teraz wiem ze to bez sensu i pewnych rzeczy lepiej nie wiedziec

Gość z ciekawosci
aha, rozumiem ze nazywasz sie Ilona Szczepanska i jestes z Gliwic? moze jeszcze adres bys podala i telefon to bysmy lepiej mogli pomoc

Gość inka. . .
z ciekawości , dzięki za rade...

Gość mięęęta
mogłas powiedziec , że miałas wczesniej faceta i tyle , to by lepiej wyglądało. Za duzo szczegółów mu podałas typu :jednorazowy numerek , anale. Nie powinnas o tym mówic

Gość onanista7643
nie mow o tym bo juz zaczelem se walic na mysl o tobie i analu tym z partnerem

Gość frufru
inka. . (...) jesteśmy razem 2 lata tzn zaraz zaraz masz osiemnaście lat, jesteście razem dwa lata, więc jak zaczęliście się spotykać to miaas szesnaście i zdązyłaś już obskoczyć dwóch partnerów w tym anal?... wiesz, mi daleko do pruderyjnosci, ale w takiej sytuacji mu sie nie dziwie :) po raz kolejny potwierdza sie moja teza : NIE OPOWIADAC MĘŻCZYZNOM O PRZESZŁOSCI SEKSUALNEJ!!

Gość 16lat w tym 2 partnerów już
masakra :o:o:o

Gość inka...
dzięki za wypowiedzi, chciałam sprawdzic wasze zdania na taki temat, historyjka była wymyślona ;-) pozdro dla wszystkich forumowiczów.