Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te pampersy

PAMPERSY -kiedy zmieniacie rozmiar na większy te przedziały w kilogr.są ogromne!

Polecane posty

Gość te pampersy

Może to i głupie ale kiedy zmienić dziecku starszemu pampersy na większe? Moja nosi "4" huggiesa /przedział 8-14 kg/ Koleżanki dziecko w tym samym wieku nosi już 5, czym sie kierować??

Gość te pampersy
no dobra waga: "3" - 5-9kg "4" - 8-14kg "4+" - 10-16kg "5" - 12-22kg Poprostu nie rozumiem dlaczego wagi "nachodzą" sie w poszczególnych rozmiarach. Np dziecko ma 10 kg to które powino nosić 4 czy 4+ ?? itd..

wagi się nachodzą bo niektóre dzieci są długie i ważą np. 9 kg, a inne przy wadze też 9kg to małe pulpeciki a oprócz wagi dziecka trzeba patrzeć na to jak wygląda, moja akurat nosi 3 i waży koło 7,5 - 8 kg, mam ostatnią paczkę i po jej skończeniu założę 4 bo te wydają mi się już przymaławe po prostu, jak chcesz to kup te większe i sprawdź czy dziecko nie będzie się w nich "topić", waga to tylko taki opis mniej-więcej, np. pieluchy z belli jak dobrze pamiętam to te 1 są jakoś do 5 czy 6 kg a wielkościowo są takie jak te huggiesy 5-9, co firma to inne rozmiary, przymierz najlepiej i będziesz wiedziała