Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka jednaa

kto z was ma syndrom białego fartucha??? jestem załamana

Polecane posty

Gość wariatka jednaa

w domu idealnie, u gina takie, ze chciala mi zwolnienie dac na samo ciśnienie, wczoraj 155/90, ostatnio u ogólnego 160/100, tak sie zestresuję, ze aż serce w gardle staje, jak wychodzę jak ręką odjął. wczoraj gin powiedziala,że mam trachykardię, a ja wiem, ze nie mam:( tyle, ze się boję, czy te skoki w sytuacjach stresowych, czyli tak raz na miech kiedy ide do gin nie zaszkodzą maluszkowi:( a przecież nie będe brała tabletek, jak mam normalne ciśnienie na codzień, chyba, ze brac cos przed lekarzem,ale co???

Gość cukierekmiętowy
Hehe ma syndrom igły, tylko podchodzi pielęgniarka do pobrania krwi a żył już nie ma, krew przestaje lecieć. Nie raz wychodzę z gabinetu pokłuta w kilku miejscach z siniakami :(

Gość wariatka jednaa
a tego nie słyszałam, tylko, ze to o tyle lepiej, ze cisnienie ci nie skacze

Gość wariatka jednaa
up

Ja mialam dokladnie to samo. Teraz moj synek ma 9 miesiecy . Ma troszke obnizone napiecie miesniowe, ale nie wiem czy to jest wynikiem nadciesnienia. Ja bralam w ciazy Dopegyt, lezalam 3 dni w szpitalu bo wedlug lekarki to bylo nienormalne zeby cisnienie tak skakalo w sytuacji stresowej. A w domu mialam cisnienie idealne. Poza tym rodzilam w wodzoe, poród byl szybki i bez problemów.

Gość fgdafgadfg
właśnie...zmierz sobie ciśnienie w domu

Gość skąd ja to znam o rany
a zwłaszcza jak w ciaży miałam isć do lekarza ....:O ten durny stres i strach ...ciągle sie bałam przed każdą wizytą czy wszystko ok! Na dzień dobry zawsze ciśnienie wysokie jak cholera:O Lekarka tez sie dziwiła ale nie wierzyła mi ze w domu jest inaczej więc poprosiłam aby mierzyła mi 2 razy na początku wizyty i tuż przed wyjściem . No i dała mi spokój bo faktycznie po badaniu i przekonaniu sie ,ze jest w porządku cisnienie było w normie ... Poproś niech mierzą ci 2 razy ....nie jestes jedyna 🖐️

Gość witam w klubie
mam to samo przed kazda wizyta ale lekarz sam stwierdzil ze mam syndrom bialego fartucha:) nie tylko ja jedna tak mam z tego co slyszalam...a dziecku niewiem czy szkodzi ale raczej nie bo tak to lekarz by interweniowal chyba.

Gość ja co prawda nie jestem
w ciazy ale ze wzgledu na te dolegliwosc nie wim czy sobie poradze. mi cisnienie w sumie tylko troche sie podnosi ale za to mam takie wysokie tetno ze szok serce wali mi jak oszalale. nawet dzis mialam jakis glupi sen ze do pracy przyszedl lekarz i wszystkich badal i mierzyl cisnienie. a ja nawet obecnie nie pracuje . ale sen mnie wymeczyl