Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takka jedna studenttka

przerwa w zazywaniu Novynette, pytanie i pomoc

Polecane posty

Byłam dziś u gina i zalecił mi jednak przerwę. Tabsy brałam 9 miesięcy (to moje pierwsze tabletki - Novynette) i stwierdził, że warto ową przerwę zrobić. Zrobił mi dokładne badania, i wyszło, że ta chyba moja błona śluzowa ma 4,8 mm, a powinna mieć więcej. Powyżej 5mm. I że jest jeszcze jakaś tam, już nie pamiętam. Reszta w porządku. I mam pytanie do Was, moje drogie. Jak czułyście się po odstawieniu? Jutro biorę ostatnią tabletkę z blistra i boję się. Za 3 miesiące mam się zgłosić na wizytę i wtedy ew. wrócić do tabletek. Świetnie się czułam, zażywając je, i martwię się co teraz. Nie wspomionając o ogólnym komforcie, ale to już inna sprawa. W ogole bez sensu :( Boję się, że się będę źle czuła.. Wiem, że każda inaczej reaguje, ale jestem Was ciekawa. Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam!

Znalazlam już temat o odstawieniu i jestem załamana :( Eh. Powiedzcie mi jednak, czy ten rozmiar tej błony, czy jakoś tak, faktycznie jest sygnałem do zrobienia przerwy?.. Ja wiem, że to lekarz powiedział, i że to trochę głupota werfyikwoać to na forum, ale na pewno wasi lekarze też podawali powody..

I w ogóle dlaczego odstawiłyście? Proszę o odpowiedzi..

? :(

bardzo proszę o jakieś wypowiedzi.. Zaczynam schizować, że ten lekarz niepotrzebnie zalecił przerwę:(