Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin333

jak ja przekonac?

Polecane posty

Gość Marcin333

Witam chodzi o kobiete od roku walcze o nia zakochalem sie na weselu mojego brata ona jest siostra blizniaczka mojej obecnej bratowej przed weselem zerwala z chlopakiem znalismy sie juz jakis czas dostalem kosza a po krotkim czasie wrocila do swojego ex widujemy sie czesto caly czas robilem co tylko moglem jakies 2 tyg temu zaczela mnie calowac ale po chwili przestala i powiedziala ze przeprasza ale sama nie wie czego chce mowila ze bardzo jej sie podobam ze ciagle opowiada o mnie znajomym i cos w sensie ze boi sie ze nam nie wyjdzie ze jestem mlody i byc moze sie tylko zauroczylem powiedziala ze potrzebuje czasu po tej sytuacji zerwala z chlopakiem ale nadal nie chce byc ze mna mowi ze woli byc sama moze kiedys... itd jestesmy bardzo blisko ale jednak jeszcze daleko co mam robic? jak ja przekonac? zadne argumenty nie pomagaja!!! Ps: ona ma 20 lat a ja 18

Gość Marcin333
macie jakies inne rady? mam juz dosc czekania a co jesli to potrwa kolejny rok?

Gość smutna miłość*
jak naprawde kochasz to poczekasz....

Gość juhu
a warto czekać? zastanów się czy ona nie traktije Cie jak poczekalni albo poprostu kogos do przeczekania!

Gość Marcin333
ale to czekanie co raz bardziej boli odwiedzila nas w czoraj zostala na noc rozmawialismy chyba do 3 rano nie ma jej od kilku godz a mi sie wydaje jak by to byla wiecznosc juz prawie sie pogodzilem ze nie bedziemy razem bo walczylem jak lew caly rok a ona nic a teraz znowu mi narobila nadziei

Gość Marcin333
nie traktuje mnie tak bo w czesniej powiedziala mi jasno ze nie bedziemy razem a teraz jak by cos poczula ale boi sie zaryzykowac

Gość Marcin333
prosze piszcie co mam robic a moze okazac jej ze moze mnie stracic przestac sie nia interesowac albo zainteresowac sie inna moze to jakos na nia wplynie? co wy na to?

Gość madziula323
mozesz sprubowac moze zadziala