madziulka22 0 Napisano Marzec 10, 2009 pomocy chce zajsc w ciaze a mam na to tylko dwa miesiace potem mojego faceta bede widziała za pol roku oboje chcemy dziecka pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przestancie sie Napisano Marzec 10, 2009 zabezpieczac i.. 4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz o pol nocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz.. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan pierdola Napisano Marzec 10, 2009 hahahah no dokaldnie zgadzam sie z przedmowca buhahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhbfvnowjh Napisano Marzec 11, 2009 ananas, herbatka zielona i EVENING PRIMROSE OIL leć do holland and barnet po nie regulują hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to ja myslalam Napisano Marzec 11, 2009 najlepiej to wylicz sobie dokladnie kiedy masz owulacje bo jak tego nie wiesz to mozesz sie kochac i 20 razy dziennie a to i tak nic nie da. jak sama nie potrafisz to skorzystaj z pomocy stron - wpisz w google jak obliczyc termin owulacji i na kazdym portalu dla mamy i dziecka sa takie kalendarze ktore zrobia to za Ciebie. My tez sie staramy o dziecko ale nie jestem az pod taka presja jak Ty... powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mayika Napisano Marzec 11, 2009 gowno prawda raz a konkretnie plemniki musza byc zbierane przez 7 dni 3 razy dziennie nic ci nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to ja myslalam Napisano Marzec 11, 2009 a skad Ci sie wziely te 7 dni? chyba nie mylisz ze tyle trwa produkcja plemnikow? najlepiej kochac sie co dwa dni bo codziennie oslabia jakos spermy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie znasz Napisano Marzec 12, 2009 no i jak tam zaciazylas juz? sledze Twoje losy z wielkim zaciekawieniem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Marzec 12, 2009 "najlepiej to wylicz sobie dokladnie kiedy masz owulacje" te osoby chyba sex traktują wyłącznie do prokreacji ....używaj codziennie i ciesz się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania 1111 Napisano Marzec 16, 2009 haloooooooo halooooooo gdzie jest autorka tego topiku?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nonononono Napisano Marzec 17, 2009 w łóżku hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość propozycja nie do odrzucenia Napisano Marzec 17, 2009 zrobmy więc sami dalsza część jej losow. Skończcie zdanie i zacznijcie nowe nie dokańczając a następna osoba niech je skończy i zacznie niwe itd.. Autorkę znaleziono w łożku obłożoną jogurtem, marmoladą,masłem,bigosem,ziarnami pszenicy, po wierzchu posypaną mąką i bułką tartą. Gdy czekała na swego dawcę, nagle ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach