Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chatone

proszę o radę

Polecane posty

Gość chatone

Czesc, od wczoraj ale naprawdę juz czuję się zdezorientowana i nie wiem sama co o tym myslec. Otóż jakis miesiąc temu zaczął boleć mnie brzuch, nie jakos bardzo mocno ale potem w nocy dostałam silnego bólu brzucha, gorączki, wymiotów, biegunki itd. Wtedy szalala grypa żołądkowa więc bylam pewna ze to wlasnie ta grypa. Potem mocno bolala mnie kila dni prawa dolna część brzucha więc myslalam ze moze wyrostek ale przeszlo. Kilka dni temu bylam u ginekologa (po tabletki anty) i nie mogl nie zbadac-tak bolal mnie brzuch i pochwa jak włożył mi palce. Powiedzial, ze to jakas infekcja i dal mi Gynalgin oraz Doxycyclinum. Czuję się okropnie po tym antybiotyku, dzis probowalam sie dodzwonic do tego lekarza ale nie odbieralani nie oddzwonil. Dzis na dodatek znow boli mnie brzuch (tak jak przy zatruciu lub wtedy przy grypie zołądkowej) i mam mdlosci. Siostra mojego chlopaka mowi, ze moze to zapalenie przydatków i ze ona miala podobne objawy. Strasznie sie martwie, bo ona miala potem dluugo problemy z zajsciem w ciąze. Teraz juz nie wiem co robic,isc do tego samego gina, do innego, czy do internisty? I czy ten moj ginekolog nie powinien mi zlecic jakichs badan? Bo w sumie stwierdzil, ze to jakas infekcja i jak patrze na ulotke to to doxycyclinum jest prawie na wszystko...

Gość lepiej idz do innego gin

Gość lepiej idz do innego gin
początkowe objawy masz podobne do mnie, tylko że ja niestety zaszłam w ciążę;(

Gość PinkPanther
Lepiej idz do innego gin- dlaczego mówisz że niestety zaszłaś w ciąże? A jeśli chodzi o te dolegliwości to osobiście poszłabym do innego gina i poprosiła wykonanie badań...

Gość chatone
Dzięki za odp. No wlasnie, ale jakich badan? Jakie badania bylyby potrzebne?