Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

czy mozna noworodkom podac wode do picia?

Polecane posty

Gość gjffgj6
o matko... 82 to rok Twojego urodzenia? Boże trzymaj mnie...

jestkarmione piersia. w tej chwili nie mam ani kropli mleka.mleko odciagniete rozlalam.a dzidzius placze z glodu

Gość to podaj mu takie robione
przeciez musisz miec w domu na wypadek gdyby maluszek nie dojadal, a jak nie lec do sklep, kup i podaj mu w buteleczce, a nie go glodzisz!

nie mam teraz mozsliwosci wyjscia do sklepu. pokarmu zawsze mam duzo. dzisiaj wyjatkowo rozlalam cale odciagniete mleko. .............moje pytanie czy moge dziecku podac wode,jesli tak to jaka.......

No to musisz mu zrobić mleko początkowe jakieś, nie umrze z głodu jak jeden posiłek pominie ale pewnie będzie głodny i niespokojny.

Są takie wody mineralne specjalne dla dzieci, tez do kupienia w sklepie...ale wodą raczej się nie zasyci

wodą się nie zasyci ale na chwilkę wystarczy. nalej kranówki do garnuszka, pogotuj z 15 minut, przestudź i daj :) nic się nie stanie. ale jutro kup mleczko początkowe, na taki wypadek :) może spróbuj przystawic do piersi, maluszek najprawdopodobniej wyciągnie coś dla siebie :) a i pytanko - przeżyłaś poród? bo o ile pamiętam to chyba Ty pytałaś o niego bo bardzo się bałaś :D to nie jest złośliwe pytanie :) po prostu jestem ciekawa twoich wrażeń :D