Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh 18 +++++

Nie opłaca się żenić z babami,na prawdę.

Polecane posty

Gość ehh 18 +++++

Właśnie na tvp 1 mówili że nie opłaca się żenić,ludzie samotni mają łatwiej w życiu.Facet wiąże się z babą i potem narobi dzieci i utrzymuj takich,szkoda gadać.

Nie o tym była mowa... Ożeń się z facetem:P

Gość vxcv
"Nie opłaca się żenić z babami,na prawdę." A to ci nowina :p Czemu od wiekow faceci nie chcieli sie zenic, a kobiety maja od wiekow parcie na malzenstwo?

Gość Hmm...333...Amen -/--/--/-
Wiec...No masz racje ehh 18 +++++.. Zenia sie Ci ,ktorzy sa zwykli ,jak zwyczajna w sklepie..A jak kazdy wie ,to juz przezytek. Hmm...Zenia sie Ci ,ktorzy wstydza sie opini innych.Hmm... Zenia sie Ci ,ktorzy dolki sobie kopia.Hmm...Zenia sie Ci ,ktorzy sa naiwni.Hmm.Zenia sie CI ,ktorzy ida sciazka bledow ,i nieszczerych slow.Hmm.Zenia sie tez tacy ,ktorzy sa wporzadku , sa sprawiedliwi ,lecz musza utrzymywac Kobiete ,przez to ,ze go opetala cialem ,zeby miec tylko pieniadze ,bo sama nie umie na siebie zarobic.Hmm...Sa tez kKobiety dobre ,tylko zastanawiam sie czy nie sa to Siostry Zakonne.Przynajmniej nie klamia i powiezyli swoja Milosc Bogu ,a nie jakies romanse. Jak to powiedzial kiedys pewnien Mędrzec..Do pewnych rzeczy trzeba dorosnac .Hmm.Czekaj. Czy to nie moje slowa ?.

Gość żona ona
ja tam nie narzekam, mnie się opłaca

Gość depeche15
na prawde sie pisze LACZNIE . tak wiec- nie 'na prawde' ale 'naprawde'. eh... :P

Gość frufru
a to ciekawe bo badania dowodzą że żonaci żyją dłużej i są zdrowsi :P wiec widać jednak się opłaca. tylko trzeba trafić na właściwą osobę. zresztą - wiadomo od zawsze że przeciwko małżeństwu opowiadają się osoby niedojrzałe do niego (niezaleznie do wieku), osoby z problemami typu trauma po zdradzie itd i osoby samotne przymusowo szapnujące na "szczęśliwych singli". osoby w zdrowych związkach, odpowiednio dojrzałe nie mają nic przeciwko małżeństwu. a prawdziwe szczęśliwe single same nie chca ślubu ale nie negują jego znaczenia u innych. widać więc kto jakie poglądy szerzy i czy jest sens to brać pod uwagę czy nie.

No niby tak mówią. Ale rozejrzyjcie się dookoła,przypomnijcie sąsiadów-stare panny, kawalerów, panny z dzieckiem- ja nie znam fajnej osoby. Wszystkie rozgoryczone, złośliwe, zazdrosne.

U mnie w otoczeniu sami rozwodnicy.... ja tam chcę się ozenić ale do diaska nie chciałbym skońzcyc jak Ci ludzie z mojego otoczenia;/

Gość frufru
tyle ze wiesz, stary, to zależy wyłacznie od Ciebie i potencjalnej małżonki czy się rozwiedziecie czy nie. nie wystarczy się wydać, trzeba jeszcze małżeństwo pielęgnować. a teraz taka moda że jak jest problem to od razu rozwód...

Gość owulki-sruuulki
może LADY LOVE się wypowie???:D planuje ze swoim stado dzieci hahahaha biedny tłustogrzywy

Gość agnieszkaaaa
"Facet wiąże się z babą i potem narobi dzieci i utrzymuj takich,szkoda gadać." To nie jest chyba problem ślubu ale tego że facetom się nie chce kondoma załozyc

Gość Jestem zeby pomagac....
Czlowiek to stworzenie ktore zyje w parach.Kazdy potrzebuje bliskosci drugiej osoby.Nie chodzi o oplacanie sie czy nie oplacanie. W dzisiejszych czasach mamy wiele mozliwosci, internet, rady innych osob ktore tez wplywaja na zycie malzenskie.Chociazby takie forum np. Pisze tutaj zrozpaczona zona, bo jej maz postapil tak czy siak...rady forumowiczow:kopnij go w dupe, nie jest Ciebie wart itd...Skoro wszyscy mysla ze jest do kitu, czemu ja mam myslec inaczej?Koniec malzenstwa, problem rozwiazany na forum. Dlaczego tak sie dzieje?Dlatego ze te wszystkie mozliwosci ktore teraz mamy, a jest ich znacznie wiecej nizeli kilka, czy kilkanascie lat temu, wykorzystujemy w zly sposob.Nie dla naszego dobra a wrecz przeciwnie. Portale randkowe np.W wiekszosci sluza do zdobycia latwego sexu, sponsoringow, roznego rodzaju zboczen.A przeciez taki portal, tworzymy "MY"ludzie.Pozniej slyszymy opinie typu, wszyscy faceci to swinie, wszystkie kobiety to koorwy. Dlaczego?dlatego, ze sami w taki a nie inny sposob tworzymy swiat. Jesli takie forum czy portal randkowy ma sluzyc do znalezienia bliskiej nam osoby, powinno tak byc, osoby szukajace sexu, czy sponsoringu powinny byc usowane i dla takich powinien byc stworzony osobny portal(erotyczno-sexualny np) Forum kafeteria, do czego sluzy??Wiekszosc z Was tutaj krytykuje,zachowuje sie chamsko, dlatego schodzi na psy. To cenna mozliwosc w dzisiejszych czasach, jednak wykorzystujecie (oczywiscie nie mowie o wszystkich)to w niewlasciwy sposob.Jesli pisze tutaj zrozpaczona zona czy maz, kobieta czy mezczyzna, nastolatka czy nastolatek, matka, czy tez ojciec my jako spolecznosc jesli chcemy zeby "swiat"byl lepszy powinnismy pomagac, bo chamskie zachowanie w niczym nie pomoze, przeciwnie. Podsumowanie-Swiat, czy realny czy tutejszy tworza ludzie,czyli "MY" tylko i wylacznie od nas zalezy jaki on bedzie!:)

usuwane;)

"frufru" Wiec niedojrzale osoby sie nie zenia. Wiesz co? Powiem Ci kim jestes. Jestes nikim mowiac te slowa ,a raczej piszac. Tylko Ci ,ktorzy sa naprawde inni ,buduja swoje zycie inaczej. Ty natomiast jestes zwykly.Zerknij wyzej ,juz wspominalem o zwyczajnej,to przezytek ,Ty nim jestes. Gdybym Cie zobaczyl i popatrzyl Ci prosto w oczy ,zobaczylbym zaklamanego ,zdradliwego ,dwulicowego bezmozgowca, ktory probuje uczyc innych o zyciu we dwoje. Co Ty o Ty mozesz wiedziec jak widze ,ze nawet nie znasz Kobiet. A wiesz czemu nie znasz Kobiet?. Bo nie znasz samego siebie .Ciezko byloby Ci zyc,bez Kobiety,bo szukasz kogos kto Cie przytuli i pocaluje .Zyja sprawiedliwie i sa osadzani sprawiedliwie Ci, ktorzy sa blisko z Bogiem. A jak mozna byc blosko z Bogiem ,jak w glowie CI romanse. Dam Ci rade. Zastanow sie nad soba,i nie pisz wiecej, puki nie zastanowisz sie nad soba,i zyciu z Kobieta. Kobiety szybko zapominaja ,latwiej im to przychodzi.

"Jestem zeby pomagac...."nie czytalem tego bo to nie gazeta, zeby sie rozpisywac na 8 stron, a pozatym wyglada mi to na "Kopiuj/Wklej"..

Zastanowcie sie co piszecie. Bzdetow nikt czytal nie bedzie.A pomoc pozesz tym,ktorzy tej pomocy potrzebuja.. A ja nie wiem komu wlasciwie chcesz pomoc..

Gość El Hombre
z babami to nie oplaca się zenic ale z kobieta czy dziewczyna to opłaca sie zenic

"swiat"byl lepszy powinnismy pomagac" a jednak cos tam zobaczylem. To Twoje.. I powiem Ci ,ze Malzenstwo nie pomaga. Moze tym co ogladaja "Mode na sukces". Zycie uczuciowe ,w ktorym wieksza wartosc maja puste slowa.. Pomoc mozecie biednym dzieciom a nie doroslym osobom ,ktore maja klopoty w malzenstwie..

Gość do Hmm...333...Amen -/--/--/-
sam piszesz na iles-tam-stron, a twoje wywody juz nudne sa. poza tym wstydz sie obrazac ludzi,ze sa zwyczajni, maja prawo,a bezmozgi jestes ty bezkregowcu. i to tyle w tym temacie,dyskutowac tu nie zamierzam bo to za niski poziom dla mnie,z taka poczwara jak ty. i jak sie czujesz? moze witaminke?

Gość a po cholere brzydki i niski
raczje się nie opłaca bo poza 1. korzyściami w PIT oile istnieje duża różnica dochodów 2. ułatwionym dziedziczeniem 3. dostępem do spzitala 4. łatwiejszym kredytem 5. akceptacjątradycjonalistycznej rodziny nie ma innych obustronnych zalet małżeństwa we współczesnym świecie

Gość do Hmm...333...Amen -/--/--/-
aha i jeszcze- póki , a nie ''puki'' analfabeto....

Gość Disco stu
"a to ciekawe bo badania dowodzą że żonaci żyją dłużej i są zdrowsi " ale bzdury *wymyslasz* czemu zonaci maja zyc dluzej od tych, ktorzy zyja z kobieta bez malzenstwa? Od noszenia obraczki zyje sie dluzej?

do Hmm...333...Amen -/--/--/- -Dokladnie;) Kopiuj/Wklej! Hehe moze byc wklej i kopiuj jesli to Ci odpowiada:) "To nie gazeta na 8 stron", ja kupuje grubsze gazetki:)

ehh 18 +++++ Jesli Tobie sie nie oplaca to sie nie zen:)Nikt Ciebie przeciez nie zmusza :)Malzestwo to wlasny wybor.

Gość frufru
"Disco stu - ale bzdury *wymyslasz*czemu zonaci maja zyc dluzej od tych, ktorzy zyja z kobieta bez malzenstwa? Od noszenia obraczki zyje sie dluzej?" tak na szybkiego link http://www.mypolacy.de/aktualnosci/niemcy/zonaci-zyja-dluzej.html (jakby nie wchodził to należy przekopiować do paska adresowego i skasować spacje). ale czytałam też opracowanie w oryginale. ciężko się nie zgodzić :) "Hmm...333...Amen -/--/--/- - zanim napiszesz coś więcej, naucz się czytać ze zrozumieniem. po pierwsze - ja jestem KOBIETĄ, więc znam kobiety :) po drugie - jakie romanse mi w głowie niby i skąd ten wniosek? :D PS. ubawiłes mnie setnie...

Gość Disco stu
Czyli chodzi tylko o to, zeby zyc zdrowo. Do tego nie potrzebuje zony :P A szczesliwy zwiazek moge stworzyc rowniez bez malzenstwa. Nadal wiec nie widze korelacji miedzy malzenstwem a dluzszym i zdrowszym zyciem ;)

Gość frufru
no dobra, to w szczęśliwym związku no :) przypuszczam że taką formę związku mają na myśli także autorzy opracowań. autor topicu napisał że SAMOTNI mają łatwiej. do tego się odnosimy.