Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam okresu

Jak wywołać okres???

Polecane posty

Gość nie mam okresu

Zaczne od tego,że nie jestem w ciąży...brałam pigułki odstawiłam w grudniu w styczniu i lutym miałam regularne cykle mniej wiecej 28 dni czyli tak jak podczas brania tabletek jednak teraz okresu nie mam mimo ze powinien byc prawie tydzien temu...w ciazy na pewno nie jestem byłam niedawno u gina a raczej 4 miesieczna ciaze by wykrył poza tym wtedy zabezpieczalam sie pigulkami...od prawie dowch tygodni potwornie sie czuje bo mam wszystkie okresowe objawy tylko własnie tego cholernego okresu brak...Jakie sa domowe sposoby na to zeby sie pojawił szybciej?

Gość nie mam okresu
podnosze bo mi narazie do głowy przyszedł wysilek fizyczny i gorace kapiele ale to nie dziala...

Gość nie przejmuj się
coś co rozrzedzi krew może okres lekko przyspieszyć np aspiryna albo herbatka imbirowa, wysiłek, gorąca kąpiel....

przede wszystkim poinformuj o tym ginekologa niech zleci kontrolne usg, bo po tabletkach mogą wystąpić policystyczne jajniki. Przyspieszyć trochę okres możesz pijąc trzy razy dziennie herbatkę z czarnej malwy. Kwiaty można kupić w sklepie zielarskim za około 2zł za opakowanie

Gość nie przejmuj się
mnie pomogła aspiryna, ale nie przesadzaj z ilością, ja wziełam po prostu dwie na noc

Gość nie mam okresu
byłam 4.03 miałam robione usg i wszystko jest w porzadku...objawy przed okresowe mam takie jak zwykle czyli bolące piersi i brzuch ktory na dodatek jest opuchniety, draznia mnie niektore zapachy i nie wszystko moge jesc i niestety ale sie mecze....zaraz ide po ta malwe i aspiryne...

ja normalnie mam 90 dniowe cykle. po piciu malwy nawet u mnie cykl skraca się do 35 dni, więc mam nadzieję, że ci ulży :)