Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupka567

test ciazowy

Polecane posty

Gość krupka567

czy test ciazowy wykryje ciaze pozamaciczna?????prosze o powazne wypowiedzi.

Gość -koleczka-
A ja tez mam pytanko jesli moge tutaj zadac. Czy test wykryje ciaze po tygodniu od potencjalnego zapłodnienia?

Gość poczytaj ulotkę
już po 3 dniach

Gość -koleczka-
to jak np kochalam sie w zeszla niedziele i to byly dni plodne i mam przeczucie, ze moge byc w ciazy to moge zrobic juz test?

Gość jhgbvf
a po co test...przecież masz przeczucie :O

Gość -koleczka-
no ale przeczucie, przeczuciem .Przeczucie mi nie powie czy jestem w ciazy czy nie.

Gość krupka567
koleczka ma racje. dziewczyny bo ja robilam test i wyszedl negatywny, ale mam ciagle bóle w podbrzuszu...dosc uporczywe,a okres mialam,ale jakis krótszy, mniej obfity...tylko niech mnie zaraz ktos nie atakuje,ze mam isc do gina, bo wiem o tym, tylko chcialam z kims pogadac o tym...

radzę wam uważać z testami, bo mimo iż jest napisane że juz kilka dni po zapłodnieniu wykrywają u mnie po 2 tyg nie wykrył, a w ciąży była

Gość krupka567
owszem,ale test daje 99% i zdarza sie,ze kobieta miala krwawienie a w ciazy byla

Nie sądze że test wykryje tydzień po zapłodnieniu. Ja robiłam..test 11 dni po zapołodnieniu i wyszedł negatywny - ale nie chce wierzyć w ten wynik..bo moje objawy co innego wskazują. Najlepiej poczekać do dnia miesiączki.:(

Gość -koleczka-
Jeszcze u mnie to jest taki problem , ze ja niedawno przestalam brac tabletki i czekam na okres. Pierwsze dwa mialam nieregularne, potem dwa mialam dosyc dobre i teraz nie wiem jak bedzie;/;/

Gość krupka567
ja zle sie czulam, jadlam jak szalona, jednej nocy bolaly mnie strasznie nerki, choc z nimi nie mam problemu, podwyzszona temp.37 stopni codziennie, ogólnie zle samopoczucie, sennosc.Zrobilam test i wynik negat.ale najbardziej mnie mecza te bóle podbrzusza:((

krupka - ja właśnie mam tak teraz jak Ty to opsujesz-identycznie..tylko że do okresu pozostało mi około 8 dni. A może powinnaś zrobić drugi test?? Bo spotkałam się z przypadkami gdzie dziewczyny miały okres a były w ciązy.

Gość -koleczka-
Sarenka , ja tez jeszcze poczekam na okres z tydzien i jak nie nadejdzie to zrobie test.

Gość krupka567
chyba zrobie go jeszcze raz i bardzo bym sie ucieszyla gdzyby okazalo sie ze jednak w ciazy jestem:) nigdy wczesniej nie bolal mnie brzuch tak jak teraz, prawie caly czas;(

Gość krupka567
teraz mam brak apetytu, a jak pomysle o czyms slodkim to mnie az mdli dziewczyny:(

Gość -koleczka-
krupka to zrob test i już bedziesz pewna:):)

Gość krupka567
trzymajcie za mnie kciuki, bardzo bym chciala miec wytlumaczenie na ten ból :);)

Gość -koleczka-
no a jak test wyjdzie nigatywny to idź do lekarza. On cos poradzi. A chcesz mieć dzidzie?

Gość krupka567
juz od dawna mysle o dziecku tylko wiecie jak to teraz w zyciu jest, zawsze jest nieodpowiednia pora...

Gość -koleczka-
Zawsze się znajdzie powód dla którego trzeba poczekać. Ja to narazie nawet o dziecku myśleć nie moge:(nie pora i nie ten czas

Gość krupka567
wlasnie przyszlo nam zyc w ciezkich czasach:( a ty koleczka ile masz lat? bo ja 27 i juz mysle,ze najwyasza pora pomyslec o powiekszeniu rodziny:)

Gość -koleczka-
no ja to jeszcze nie mam co myslec o zalozeniu rdziny bo mam 19, ale moj chlopak ma 26.

ludzie mam to samo! boli mnie podbrzusze...z reguly jajniki...zrobilam test i negatywny..ale jeszcze tydzien do okresu...juz sama nie wiem co mi jest...poczekam ten tydzien i najwyzej jak okresu nie bedzie,to drugi test

Gość krupka567
koleczka milo sie z Toba rozmawia i czuje,ze doroslas juz i potrafisz rozmawiac na powazne tematy:) ciesze sie bo nie mialam z kim porozmawiac o tym. Zrobie test jeszcze raz i zobacze co z tego wyniknie.Oby wszystko bylo w porzadku.Pozdrowienia koleczka!!!:):)

Gość -koleczka-
dokladnie zrob test i bedziesz pewna. Ja czekam tydzien i tez zrobie. Daj znac jak wyszedl:) Tak szczerze, a starasz sie o dziecko czy nie?