Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja mam rację czy ona

JA___czy___ONA -------- Kto ma rację ???????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość czy ja mam rację czy ona

Jestem chłopakiem dla mojej dziewczyny od 4 lat. Jesteśmy narzeczonymi. Ja mam 35 lat a Ona 21. W tamtym roku żona awansowała na wyższe stanowisko i dostała podwyżkę z 3000 zł netto do 7500 zł netto. Ucieszyłem się bo wczesniej gadaliśmy że jak dostanie podwyżkę to pojedziemy na wakacje. Odkładała każdy grosz bo poza tym planowaliśmy zmiane samochodu na nowy seat ibiza. Ja też odkładałem każdy ciężko zarobiony grosz !!! Bardzo ciężko pracuję , niestety w mojej miejscowości nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem dlatego i tak cud że w ogóle załapałem się do sprzątania ulic. Zarabiam 400 zł , czasem 415 bo mam pracę na 1/3 etatu. 400 - 415 na czysto do ręki. Wczoraj przeglądaliśmy oferty i nas zafascynowała taka pewna jedna najlepsza oferta. To wyjazd na Wyspy kanaryjskie. Odrazu żeśmy oboje sobie zamarzyli tej wycieczki. Podliczyliśmy dokładnie oszczędności i okazało się że brakuje nam 3 zł 25 gr. Wszystko byłoby ok , gdyby nie jedna rzecz ! Moja narzeczona dzień wcześniej kupiła rano sobie jakiś błyszczyk czy coś tam i akurat przez ten jebany błyszczyk zabrakło nam na wycieczke bo kosztował 3 zł 40 gr. Jestem na Nią wściekły , nie odzywam się cały dzisiejszy dzień bo uważam że powinna wziąć pod uwagę to że może zabraknąć ! Ona mi płacze , użala się że nie sądziła że tak może być i w ogóle. Chyba od niej odejdę bo wkurwiła mnie.... ale jest wrażliwa i nie wiem czy da sobie radę beze mnie... kiedyś nawet chciała się powiesić bo ja chłopak rzucił. Ona mi mówi że nie zniesie rozstania , ja mówię że da sobie radę. Kto ma rację - ja czy ona ? Pomóżcie bo nie chce miec dziewczyny na sumieniu jak sie przeze mnie powiesi.

Gość NieWiemNieCzytam
zazwyczaj bywa,ze wina lezy po obydwu stronach :p

Gość ja mam rację czy ona....
to znaczy jesteśmy narazie jeszcze narzeczonymi ale w lipcu będziemy się żenic , to znaczy tak planuyjemy bo jeszcze nie wiem czy się rozmyślec właśnie czy nie.

Gość loooooooooool

Gość JA WAS TEŻ KOCHAM

Gość prostetonie
jedz na wycieczke sam;p

Gość aaaaaaaaaasgrt