Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina3923

wykończenie mieszkania

Polecane posty

Gość ewelina3923

Czy ktoś wie, z czym ładnie komponuje się boazeria? Mieszkam w dużym domu z rodzicami, każde z nas ma osobne piętro. Problem w tym, że na korytarzach i schodach, wszędzie od góry do dołu jest położona boazeria. Ja swoją chcę zerwać, rodzice nie. Myślałam o położeniu na swoim piętrze jakiś płytek, wyglądem przypominających starą cegłę, ale nie wiem, jak to się będzie komponować z tą przeklętą boazerią. Zaznaczam, że nie mam możliwości zerwania całości. A może macie jakieś inne pomysły z czym to połączyć?

Gość ewelina3923
co zrobić z boazerią w łazience i boazeryjną obudową wanny ? nawet klop mam w boazerii tylko deska sedesowa nie :-O przeklęta boazeria

Gość Mr. Scary
w łazience to chyba bardziej higieniczne są "kafelki" tj glazura i terakota .

Gość koza angorka
ja bym utrzymała charakter natury i dała na ścianach jakiś fajny kamień -ekologicznie i zdrowo1

Gość mozesz zamalowac boazerie
na kolor(bedzie ciekawie), na korytarzu obic tkanina (łatwe), mozessz zakrc plyta karton gips i pomalowac. No i zerwac. Ceglopodobne odradzam, nie lepsze od boazerii.

Trudno coś powiedzieć nie widząc tego pomieszczenia. Najlepiej zaufać komuś, kto naprawdę zna się na rzeczy. Ludźmi, którzy od lat zajmują się projektowaniem i wykańczaniem wnętrz są eksperci firmy n-design. Wymyślają oryginalne rozwiązania i szybko je realizują przy pomocy własnej ekipy remontowej. Polecam!