Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilllll

Co myślicie o takim związku 4 lata razem nie współżyją

Polecane posty

Gość Kamilllll

on prawiczek ona dziewica.On ma lat 26 ona 23.S zareczeni czekają na ślub.....i będą się kochać dopiero po ślubie..

Gość skkkutt
no i fajnie

Gość kkkkkkkkkkikikiki
on jest gejem:O

Gość no i bardzo fanie
co ci przeszkada? i dlaczego w ogóle się w to wtrącasz i poddajesz jakiejkolwiek dyskusji? Myslisz, ze ty z wymoczonym fiutem u lasek masz u nas większy szacunek? NIGDY! Moja koleżanka była w takim związku 6 lat :-) są już po ślubie i wyobraź sobie nadal żyją!

Gość a ja sobie
dla mnie tacy ludzie to dziwacy

Gość a ja sobie
Kamilllll dziewictwo mozna udowodnic,ale prawictwa niestety nie.Wydaje mi sie,ze chłopak albo cały czas na recznym jedzie przez co moze nabawic sie nerwicy.Albo na boki skacze.

Gość no i bardzo fanie
ludzie przeciez moga uprawiać petting, 69, oral i inne tulinki ;-) co wy tacy nierozgarnięci jesteście czy co? CzY myślicie że oni nawet siebie nie dotykają?

Gość a ja sobie
no i bardzo fanie--wytłumacz mi prosze co złego jest w uprawianiu normalnego seksu przed slubem?Przeciez dla mnei to głupota nie sprobowac faceta zed slubem,potem kobiety maja pretensje,ze facet nie dogadza im w łozku,ze sa rozczarowane.

Gość tacy jak WY
Rozumiem Was i już. Nie jest dla mnie to jakimś super dziwactwem, że czekacie do ślubu. Ja z mężem czekaliśmy 4 lata -do TEGO MOMENTU - DZIŚ jesteśmy11 lat po ślubowaniu - szanujemy się i kochamy - WARTO POCZEKAĆ :))) uwierz

Gość a ja sobie
tacy jak WY-ale co Ci to dało,z eczekałąs z tym do slubu:-)

Gość a ja sobie
a poza tym peirwszy raz dla kobiety nie jest taki odlotowy,wiec noc poslubna na pewno nei mieliscie az tak ekscytujacej :-)

Gość satysfakcje
to nam to dalo i teraz na wiele spraw patrzymy inaczej. szacunek primo, milosc na dobre i zle secundo.

Gość a ja sobie
satysfakcje smiac mi sie chce :-)co ma seks do szacunku i bycia na dobre i na złe :-) a poza tym mozesz na 100 % byc pewna,ze Twoj facet w tym czasie ie skakał na boki ;-)na epwno nei mozesz byc pewna,bo tego nigdy nie mozna byc pewnym

Jeśli umieją odnaleźć się w tej sytuacji, to ich sprawa, jak dziwna by się postronnym obserwatorom nie wydawala. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam, ale taki mam temperament.

Gość a ja sobie
lidiena --masz racje.A ja nie wyobrazam sobie mezczyzny ktory z seksem tak długo czeka.To albo notoryczny,znierwicowany rękodzieknik,albo skoczek w bok,albo po prosru facet z mała iloscia testosteronu.

Gość jduhyg
mysle ze jak ktos chce wracac do sredniowiecza to ma prawo choc dla mnie zdrowy psychicznie nie jest,

Albo gej. Niektórzy siebie nie akceptują, dlatego próbują żyć jak hetero, zakładają rodziny etc. No jest jeszcze opcja fanatyka religijnego. Mnie osobiście wszystkie te opcje przerażają. Poza tym ja bym nie wytrzymała w związku bez seksu.

Nie o to mi chodzi. ;p O to, że miało Cię niby już nie być, bo rano wstajesz.

Gość a po cholere brzydki i niski
"a ja sobie Kamilllll dziewictwo mozna udowodnic" jak jużdawno na tym forum udowodnił prawiczek i kropka oprócz dziewictwa w potocznym rozumieniu jest jeszcze analne :O zresztą zabieg rekonstrukcji błony dziewiczej chirurg plastyk zrobi za parę setek więc dla chcącego nic trudnego

jakoś mało pradopodobne aby nic nie robili..oral itp na pewno. kochaja się, są razem..i czekają DO ŚLUBU z seksem. w imie czego? co im to da? takie sztuczn i na siłe to mi się wydaje, na pokaz..(nawet na pokaz wobec boga)..szczególnie jeśli główną inicjatorką jest jedna strona i zmusza partnera do abstynencji przez kilka lat..nie rozumiem tego ale to niej mój problem i w sumie mi to wisi:P