Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymagajaca

czy mam za wielkie oczekiwania?

Polecane posty

Gość to ze masz taka prace
tak to bedzie dobre rozwiazanie - on napewno liczy ze bedziesz zapewniac but waszej rodzinie - wiec rozdziel wasze finanse tak zeby nie czul sie zbyt pewnie ze swoja leniwoscia- wtedy moze poczuje ze na tobie nie moze sie ciagle podpierac bo masz wyzej poprzeczke i nie masz obowiazku go sponsorowac - wyznacz ze na dziecko musi miec tyle a tyle kasy , reszta rzeczy typu samochod czy inne jest twoje . twardo trzeba

Gość wymagajaca
sama nie wiem. albo nie dorosl albo cos szwankuje. oswiadczyl sie, slub ma byc latem wiec niby chce. ale jak tak dalej ze wszystkim bedzie to ja to marnie widze. i wogole nie mam pojecia czy on ze mna tylko taki jest czy ogolnie. ale on ma tak ze wszystkim. to ja wyciagam go na snowboard- on marudzi ze nozke mu urwie. ja reanimuje zawalowca, on stoi w tlumie i trzyma moja torebke. ja myje auto bo pierwsza wkurza mnie ptasia kupa na szybie. normalnie do wszystkiego trzeba konmi ciagnac

Gość wymagajaca
ale jak twardo? ja mam jechac autem a on z buta czy rowerem za mna? ja sie wszystkim dziele. a on tego chyab nie kuma ze nawet bedac jedynakiem mozna wyjsc z czyms od siebie do innych a nie tylko czekac na "nalezne mu "granty.

Gość obierek
mysle ze nie pasujecie do siebie pod wzgledem oczekiwań od życia:o skoro on ma to mieszkanie, jakas prace, hobby to moze zupelnie nie odczuwa potrzeby zeby miec cos więcej:o moze tez w ogole nie mysli o tym zeby miec dziecko itp? on sie raczej nigdy nie zmieni bo nie ma do tego kompletnie żadnego bodźca;) i cos czuje ze jesli bedziesz mu ciagle robic wymówki to predzej sie rozstaniecie niz on nagle zacznie sie starac robic kariere🖐️

Gość ofermm a
obierek, brawo jasiu. się pan/pani widzę zna na ludziach.

Gość Jurek Kabareciarz
wymagajaca nie jesteś wymagająca, ale możecie poszukać alternatywnego źródła dochodów no, kabaret załóżcie czy cuś

Gość to ze masz taka prace
a z jakies racji masz dbac o niego jak o male dziecko ? tymbardziej ze ma poczucie ze wszytsko od ciebie dostaje i spoczal na laurach.

Gość wymagajaca
czyli nie ludzic sie ze sie zmaieni. albo akceptowac takim jakim jest albo rozejrzec sie za innym. bosko zupelnie jak moja matka. zadnych sprytnych porad jak zmianic go w weekend i utrzymac w tuningowanej wersji jak najdluzej. chyba ten kabaret to jedyne dobre wyjscie

Gość no jesli go kochasz
to mozesz tez jak pisalam zrobic podzial majtaku itp ale to tylko dla odwaznych i pewnych swojej decyzji :P (on by tego nie wytrzymal :P - ale i ty nie wytrzymujesz teraz :P)