Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa mama55

Czy pozwalacie poprowadzić wózeknp. koleżance?

Polecane posty

Ciekawa mama 55 jeżeli ta Twoja koleżanka taka jest to po co w ogóle się z nią zadajesz ? A tym bardziej idziesz z nią do centrum ?

Gość jakas takas
Mamo...a co będzie za np. 15 lat? dziecię będzie nastolatkiem, i pójdzie między ludzi, będzie wolało spędzać czas z przyjaciółmi niż z Tobą, wtedy też zabronisz? Nakryjesz kloszem? Ograniczysz? Myślisz, ze ta koleżanka porwałaby wózek? Przesada, i stwarzanie problemów tam, gdzie ich nie ma. A swoją drogą...tej koleżanki jest mi po prostu żal. Myślisz, że jesteś wyjątkowa, bo urodziłaś dziecko? Popatrz, ile nas tu takich wyjątkowych jest. No i ..nie sztuka urodzić. Sztuka wychować. I sztuką jest pozwolić dziecku w odpowiednim, rzecz jasna czasie, znacząc żyć własnym życiem.

Gość ciekawa mama55
Ostatnio widziałam ją pół roku temu.....

Gość jakas takas
I jeszcze przezywasz ??? :)) :)) :))

MysiaTygrysia rozumiem :) myślałam, że może w jakimś innym temacie bo dzisiaj wiele odpowiedzi udzielałam :) Miło wiedzieć, że ktoś ma takie samo zdanie jak ja :)

Gość ciekawa mama55
Jestem dumna z tego, że jestem mamą i że mam fajną córeczkę, uważam, że gdy ta koleżanka zostanie mamą, to nie pozwoli nikomu na to dziecko spojrzeć, a co dopiero pożyczyć:)

Ciekawa mama55 myślę że przesadzasz. Twoja koleżanka nie ma jeszcze dzieci więc nie wiesz jaką będzie mamą. Bo z tego co piszesz to wychodzi na to jakby ona jakaś psychiczna była, a tacy ludzie w ogóle nie powinni zostawać rodzicami, albo zanim zostaną wyleczyć się.

no i juz, spoko. nie dalas i nie dasz i tyle. a kolezanka nie da nawet spojrzec na swoje :) jestescie siebie warte ;) ja sie zgadzam z Balbinka. dla mnie to nic wielkiego jak ktos inny pcha wozek z moim dzieckiem