Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delikatna

Przyzwyczajenie czy miłość?

Polecane posty

"chwilami poprostu myślałem jaki jestem szczęsciarz, że mam kogos bliskego, kto stara się mnei zrozumieć i iśc razem ze mna przez zycie... dla mnie taka jest miłośc" bardzo to ładnie ująłeś...ale czy przyjaciel nie dałby ci też wsparcia i zrozumienia? No ale w grę wchodzi jeszcze aspekt kulturowy i seksualny bycia z kimś odmiennej płci:)

Gość erwg
ty się zakochałaś

jest zakochana... porostu najprawdopodobniej nie była jeszcze w takiej sytuacji autorka tematu, ale wydaje mi sie ze kocha... Tylko taka prawdziwą miłością, a przyjaźni damsko męskiej nie ma, prędzej zcy później jedna ze stron się zakocha;)

wredny prowokator, masz rację, znam ten stan...motyle w brzuchu, napięcie, niepokój, jednym słowem choroba;)

taaa moze i to zakochanie ale prędzej czy później pzrejdzie... minie niestety tak jest, a miłość i kochac to też coś innego...

hmm...:) z tą przyjażnią to racja, prawdziwi przyjaciele, tacy bliscy i nie tylko z nazwy prędzej czy pózniej się zakochują, no przynajmniej jedno z nich:)

więc może ja ominęłam etap zakochania i przeszłam do drugiego?...tego dojrzalszego:) Fajnie:)

tak to juz jest ze im dłużej z kimś jesteśmy to sie nudzimy nim, w końcu odkryje się o tej osobie wszystko( choć może czymś zaskoczyc i nigdy tego że znamy drugą osobe nie mozemy byc pewni) kurcze zcasem się staje na takim skrzyzowaniu ale decyzje trzeba podjąc samodzielnie...

Vampire, dzięki za rozmowę:) p.s. przystojny z ciebie młody człowiek, tylko załóż czasem jakieś fajne ciuchy:)

zaskakujące jest tylko to zcemu z nim się związałaś skoro nic do niego nie czułaś???

akurat założyłem codzienne - mógłbym zrobić fotkę w gajerku... ale po co:P:P

wredny prowokator, słuszna uwaga:) Vampire , sama nie wiem czemu...chyba czułam się samotna, zupełnie sama w obcym mieście ale też czyms mnie pewnie przyciągnął:) ...Ma kupę zalet:) ja się żegnam, dziękuję jeszcze raz wszystkim za rozmowę:)

:) narazie delikatna... Obys odnalazła to czego szukasz czyli odpowiedz an swoje pytanie- ale odpowiedzieć musisz sobie sama;)